CHP Gençlik Kolları'nın algı operasyonuna AK Parti'den jet yanıt!

CHP Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'deki toplu açılış törenindeki konuşmasından bir bölümü başını ve sonunu kırparak algı operasyonu yapmaya çalıştı. Kirli operasyona AK Parti Gençlik Kolları'ndan jet yanıt geldi: Kasetle göreve gelen genel başkanın gençliği de video kesip biçip maskaralık yapıyor.

CHP Gençlik Kolları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kayseri'deki toplu açılış törenindeki konuşmasından bir bölümü kullanarak skandal bir videoya imza attı. Videoda "Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin 2023 seçim vizyonunu açıkladı" ifadeleri kullanılarak algı oluşturulmaya çalışıldı.

AK Parti Gençlik Kolları ise videonun asıl halini kullanarak CHP Gençlik Kolları'na tepki gösterdi. Paylaşımda "Kasetle göreve gelen genel başkanın gençliği de video kesip biçip maskaralık yapıyor. Yakışır" ifadeleri kullanıldı.

CHP Gençlik Kolları'nın algı operasyonu için yaptığı paylaşım da şöyle:

 

CHP Gençlik Kolları'nın algı operasyonuna AK Parti'den jet yanıt! ile ilgili etiketler CHP Gençlik Kolları ak parti gençlik kolları
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.