CHP Gençlik Kolları Başkanından AK Parti seçmenine hakaret!

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, AK Parti seçmenine hakaret etti. Katıldığı bir televizyon programında konuşan Kotan, AK Parti seçmeni için “Okuma yazması olmayan, araştırmayan, düşünemeyen seçmenler” ifadelerini kullandı. Bu sözler sosyal medyada büyük tepki çekti.

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan, katıldığı yerel televizyon kanalında haddini aşan ifadeler kullandı. CHP'li Kotan konuşmasında açıkça seçmene hakaret etti.

Kotan, AK Parti seçmeni için "Çok fazla okumayan, çok fazla araştırmayan, belki okuma yazması dahi olmayan, ne yapıyor ne ediyor bilmeyen, bu siyasi partiler ne ile uğraşıyor, vaatleri ne nedir? Çok fazla düşünmeyen bir kesim..." ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA BÜYÜK TEPKİ

CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Kotan'ın hakaretleri sosyal medyada büyük tepki çekti. Birçok kullanıcı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "helalleşme" söylemini hatırlatarak samimiyetsizlik eleştirisi yaptı.

 

CHP Gençlik Kolları Başkanından AK Parti seçmenine hakaret! ile ilgili etiketler AK Parti hakaret CHP İzmir Gençlik Kolları Başkanı Burak Kotan seçmen
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.