CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması!

Sabah'tan Barış Savaş ve Özgür Özdemir'in haberine göre, CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, dün akşam oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi öncesinde yaptığı paylaşımla büyük tepki çekti. Kılınç paylaşımında kullandığı, "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim" sözlerine küfürlerle devam etti.

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, bugün oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi öncesi rezil bir paylaşımda bulundu. Kılınç'ın "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim" cümleleriyle başlayan ve galiz küfürlerle devam eden ifadelerini kullandığı paylaşımı büyük tepki çekti.

Süper Lig'in 6. haftasında bugün Fenerbahçe'nin, sahasında Trabzonspor'u konuk ettiği maç öncesi CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç'tan, Trabzon'u hedef alan skandal bir paylaşım geldi.

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması!

Kılınç, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki "ilaydaakilinc" adlı hesabından Trabzon ve Trabzonsporlulara yönelik ağır hakarette bulundu. Bir grup taraftarın tribünden açtığı "Trabzon şehri yer yüzünden silinsin" yazılı fotoğrafı paylaşan Kılınç "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim. Sana şehir diyenin a… s…" şeklinde rezil ifadeler kullandı.

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması! - Resim : 2

Paylaşımın ardından Twitter'da İlayda Kılınç ve CHP'ye yönelik sert tepkiler geldi. Gelen tepkiler üzerine İlayda Kılınç'ın hesabını kapattığı görüldü.

REZİL PAYLAŞIMA SERT TEPKİ: O PİS HOLİGAN AĞZI İLE TRABZON'U LEKELERİM SANMASIN!

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: "Ey CHP başkan yardımcısı makamı verdiğiniz şu şeylerinize bir ayar verin. O pis holigan ağzı ile Trabzon'u lekelerim sanmasın"

Avukat Mücahit Birinci: "Trabzon'lu hemşehrilerime dil uzatmak kimsenin hakkı da, haddi de değildir!"

CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı: "İlayda Kılınç hakkında yarın itibariyle disiplin soruşturulması başlatılacaktır. CHP Isparta İl Başkanlığı olarak kabul edilemez bu üsluba ilişkin herkesten özür diliyoruz"

"HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUZ"

CHP Isparta İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı İlayda Kılınç, bugün oynanan Fenerbahçe-Trabzonspor derbisi öncesi skandal bir paylaşımda bulundu. Kılınç'ın "Yıkılsın Trabzon, enkazını göreyim" ifadelerini kullandı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu; CHP Genel Merkezi'ne uyarıda bulundu ve "Ey CHP başkan yardımcısı makamı verdiğiniz şu şeylerinize bir ayar verin" dedi. CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı da, İlayda Kılınç hakkında disiplin soruşturulması başlatılacağını açıkladı ve "CHP Isparta İl Başkanlığı olarak kabul edilemez bu üsluba ilişkin herkesten özür diliyoruz" dedi.

"İTLER İSTİYOR DİYE ASLANLAR ÖLMEZ!"

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu: "İtler istiyor diye aslanlar ölmez! Trabzon da Türkiye'dir yıkılmaz! Edep makamını es geçen bu `tür` için birşeyler yapılmalı! Ey CHP başkan yardımcısı makamı verdiğiniz şu şeylerinize bir ayar verin. O pis holigan ağzı ile Trabzon'u lekelerim sanmasın."

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması! - Resim : 3

"KİMSENİN HAKKI DA, HADDİ DE DEĞİL!"

Avukat Mücahit Birinci: "Trabzonlu hemşehrilerime küfür eden, şehir yıkılsın diye saçma sapan bir tweet atan CHP bilmem nerenin bilmem neresi başkan yardımcısını kınıyorum! Trabzon'lu hemşehrilerime dil uzatmak kimsenin hakkı da, haddi de değildir!"

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması! - Resim : 4

"YAPTIĞI PAYLAŞIMIN PARTİMİZLE YAKINDAN UZAKTAN ALAKASI YOKTUR. HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUZ"

CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı, İlayda Kılınç hakkında disiplin soruşturulması başlatılacağını açıkladı ve herkesten özür diledi.

Halıcı şu ifadeleri kullandı:

"İlayda Kılınç isimli kişinin Trabzon ile ilgili yaptığı paylaşımın partimizle yakından uzaktan alakası yoktur. Kendisi hakkında yarın itibariyle disiplin soruşturulması başlatılacaktır. CHP Isparta İl Başkanlığı olarak kabul edilemez bu üsluba ilişkin herkesten özür diliyoruz" 

CHP Isparta İl Başkanlığı da; CHP Isparta İl Başkanı H. Yalım Halıcı'nın söz konusu paylaşımını kurumsal hesabından paylaştı.

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması! - Resim : 5

"YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLERİ BAŞLATACAĞIZ"

DİSİPLİN SORUŞTURMASI!

Büyük tepki çeken bu paylaşım üzerine CHP Isparta Gençlik Kolları İl Başkanı Emre Erkan, "Yapılan paylaşım yüzünden özür diliyoruz. Yapılması gereken işlemleri başlatacağız" açıklamasında bulundu.

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması! - Resim : 6

Hızla yayılan paylaşım üzerine Kılınç büyük tepki çekince sosyal medya hesabını kapattı.

TRABZON MİLLETVEKİLİ İL BAŞKANINI ARADI

CHP Trabzon Miletvekili Ahmet Kaya,  sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Isparta İl Gençlik Kolları üyesi bir gencin fanatizm psikolojisiyle sosyal medya üzerinden yaptığı talihsiz ve bir o kadar da seviyesiz paylaşımı için Isparta İl Başkanımızı aradım. İl Başkanımız kabul edilemez bulduğu ifadelerden dolayı üzüntülerini ve özürlerini iletti ve ilgili hakkında ihraç istemiyle disiplin işlemlerini başlatacaklarını söyledi” ifadelerini kullandı.

PİŞMAN OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Kapattığı sosyal medya hesabını tekrar açan İlayda Kılınç, bir video paylaşarak, “Herkese merhaba, ben İlayda Kılınç. Yapmış olduğum paylaşım tamamen benimle alakalıdır, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bu olayla hiçbir alakası yoktur. Taraftarlık duygum ağır bastığından, kendime hakim olamayıp yapmamam gereken bir paylaşım yaptım. Pişman olduğumu kamuoyuna bildirmek isterim. Tüm Trabzon halkından, Trabzonspor camiasından ve sevenlerinden çok özür dilerim” diye konuştu. Kılınç olay olan paylaşımını ise sildi.

CHP Gençlik Kolları Başkan Yardımcısına disiplin soruşturması! ile ilgili etiketler Trabzonspor Fenerbahçe Trabzon CHP Twitter derbi maçı fenerbahçe trabzonspor İlayda Kılınç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.