CHP, çarpıtma anketler için 650 milyon liralık bütçe akardı! AK Partili Şen detayları anlattı

CHP'nin anket şirketleriyle olan ilişkisi konusunda dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CHP'nin çarpıtma anketler için anket şirketlerine 650 milyon liralık bütçe ayrıldığını söyledi. Şen, sağlanan bütçenin kaynağının ise belirsizliğini koruduğunu anlattı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, CHP’nin yandaş anket şirketleriyle olan ilişkisini gözler önüne serdi. Şen, CHP’nin anket sonuçlarını çarpıtarak veren şirketlere 650 milyon liralık bir bütçe aktardığını söyledi.

Şen, çarpıtma seçim anketleri ile ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarda, CHP'nin bu şirketlere 650 milyon gibi büyük bir bütçe aktardığının altını çizdi. Bu iddiasını da eski CHP'li bir isme dayandırıyordu. Dahası, CHP'den bu korkunç iddia hakkında ne bir açıklama yapılmış ne de iddia sahibi hakkında bir dava açılmış.

A Haber'e açıklamalar yapan Şen, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Bu konuyu Kemal Kılıçdaroğlu avukatı Mustafa Kemal Çiçek bey açtı ilk önce. Bu korkunç olayı ondan öğrendik. Tabii, sadece araştırma kuruluşlarına değil aynı zamanda bir kısım medya kuruluşlarına da o paradan verilmiş. Üç yılda 650 milyon TL'den bahsetti sayın Çiçek. Ve bunun basın açıklamasıyla televizyon programlarıyla ve gazete raportajlarıyla anlatmaya çalıştı. Hatta ben de bir televizyon programında kendisine sormuş ve teyit almıştım. Sayın Çiçek'i mahkemeye vermekle tehdit etmişlerdi o zamanlar ve kendisi de bundan memnuniyet duyacağını söylemişti ama sonuç yok. "

YANDAŞLARI BU PARALARLA FONLAMIŞLAR

"Bu yapılan araştırmalara ve yayınlara baktığımızda bu paraların ne için kullanıldığı apaçık ortada görünüyor. Kamuoyu araştırmaları için fonlanan bir kısım kuruluşların bu işi bilimsel maksatlarla ve etik sınırlar çerçevesinde yapmadıkları paranın kaynağından ve miktarından anlaşılmaktadır. Bir kere böyle bir araştırma bütçesi çok çok büyük bir bütçe. İkincisi Amerika'dan ve Avrupa'dan fonlanan ve kendilerine fondaş medya denilen bir kısım medya kuruluşlarının sadece oralardan değil aynı zamanda aynı maksatlar için işbirliği içinde içerden de fonlandığı anlaşılmaktadır."

PARANIN KAYNAĞI NEDİR?

"Doğrusu, bu paraları nereden harcadıklarını ben de merak ediyorum. Çünkü partilerin bu kadar paraları yoktur. Zira genel başkanlarını yalan söylediği için kaybettiği mahkemelerin ceza ödemelerini yapacak paraları olmadığını ve bunun için kendi aralarında para topladıklarını söylemişlerdi. Öyleyse, araştırma ve medya fonlamak için kullandıkları bu paralar nereden geliyor?"

CHP, çarpıtma anketler için 650 milyon liralık bütçe akardı! AK Partili Şen detayları anlattı ile ilgili etiketler CHP Anket bütçe AK Parti çarpıtma Mustafa Şen
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.