CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret...

CHP'nin genç meclis üyesi diye takdim ettiği Dila Koyurga'nın tam anlamı ile bir küfürbaz olduğu ortaya çıktı. Koyurga'nın Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik sarf ettiği sözlere sosyal medyada büyük tepki gösterilirken, Erdoğan'ın Avukatı Mustafa Doğan İnal da CHP'li Koyurga hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. CHP'den Dila Koyurga'nın ifadeleri için şu ana kadar herhangi bir açıklama gelmiş değil.

CHP, İzmir'de yaşanan Çav Bella skandalında bu görüntüleri sosyal medyada paylaşan eski İl Başkan Yardımcısı Banu Özdemir'i partimizle bağı yok diye kendisinden ayırmaya çalışmıştı.

Şimdi de Karabağlar Belediyesi'nin CHP'li genç meclis üyesi Dila Koyurga'nın sosyal medyada yaptığı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik galiz küfürler içeren paylaşımlar ortaya çıktı. 

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret...

Daha önce Canan Kaftancıoğlu'nun bu paylaşımına sessiz kalan CHP'nin Dila Koyurga'nın aleni küfürleri karşısında ne yapacağı merak konusu oldu. 

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret... - Resim : 2

Dila Koyurga'nın bu sözleri karşısında CHP'nin nasıl bir yaptırımda bulunacağı bilinmiyor. Partinin tavrı daha önceki vakalarda ya inkar ya da sessizlik olmuştu. 

Ancak, bu galiz küfürler karşısında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatları harekete geçti. Avukat Mustafa Doğan İnal sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla Dila Koyurga hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı. İnal, şunları söyledi:

"Twitleri paylasmak istemezdim ama bilinsin diye paylaşıyorum.Bu iğrenc twitleri atip bugun silmek seni kurtarmayacak. Sonra bir muhalif daha yargılanıyor , düşünce özgürlüğü diye ağlamak yok. Hukuk önünde hesabını vereceksin. Son olarak kem söz sahibine aittir...

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret... - Resim : 3

Bu iğrenç hakaretlerin sahibi Chp genclik örgütü izmir il sekreteri, karabağlar meclis üyesi dila koyunga hakkinda izmir cumhuriyet başsavcılığına an itibariyle suç duyurusunda bulunulmuştur."

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret... - Resim : 4

Genç bir kadından hem de CHP gibi köklü bir partinin belediye meclis üyesi konumuna gelmiş bir kişinin böylesi zincirinden boşalmış küfürler sarfetmesine sosyal medyadan büyük tepki yağdı.

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret... - Resim : 5

AvazTürk Genel Yayın Yönetmeni Zihni Çakır ise bu galiz küfürleri CHP'ye "Bu küfürler sizin de mi benimsediğiniz üslup?" diye sordu: 

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret... - Resim : 6

CHP bu küfürbazı nasıl savunacak? CHP'li genç meclis üyesinden Erdoğan'a ağır hakaret... ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan CHP küfür dila koyurga karabağlar belediyesi meclis üyesi mustafa doğan inal
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.