CHP bu fotoğrafı neden gizliyor?

"Millet İttifakı" safları sıklaştırıyor... Erken seçim beklentisi içerisindeki muhalefet partileri genel seçim tarihi henüz ufukta görünmese bile ittifak görüşmelerine hız verdi. İttifakın "gizli" ortağı HDP, dün CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. Ziyaret, daha önce benzeri gerçekleştirilen buluşmalardan ciddi farklar taşıyordu...

2023 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde muhalefet partileri erken seçim beklentisini diri tutuyor.

Bu çerçevede CHP, İYİ Parti, HDP, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi arasında görüşme trafiği hız kazandı.

Önce CHP ardından ise HDP görüşme takvimini belirleyerek temaslarına başladı. Bu kapsamda HDP Eş Genel Başkanları Pervin Buldan ile Mithat Sancar, CHP, DEVA Partisi, Gelecek Partisi ve Saadet Partisi'nden randevu istedi.

HDP heyeti son olarak dün CHP Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Kemal Kılıçdaroğlu ile kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

 CHP bu fotoğrafı neden gizliyor?

ORTAK AÇIKLAMA YOK!

HDP ile örtülü ittifakı, söz konusu partinin terör örgütü PKK ile arasına mesafe koyamadığı gerekçesi ile, seçmenlerinin bir kısmı tarafından eleştirilen CHP yönetimi, görüşmede "kapalı kapı" politikası izledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ile bir araya geldiği görüşmelerin aksine, HDP zirvesi sonrasında liderler kameralar karşısına geçmedi.

Görüşme sonrası basın mensuplarına tek taraflı olarak açıklamalarda bulunan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, gazetecilerden bu konu hakkında gelen bir soruya "Ortak açıklama yapılmaması bizim tercihimiz" yanıtını verdi.

O FOTOĞRAF NEDEN SERVİS EDİLMEDİ!

Öte yandan, CHP-HDP zirvesinde ortak basın toplantısı düzenlenmemesi ve gazetecilerden soru alınmaması kadar, görüşmenin ana muhalefet partisi tarafından kamuoyuna duyurulması aşamasında da çifte standart dikkat çekti.

CHP yönetimi, Akşener, Karamollaoğlu ve Babacan ile kısa süre önce yapılan görüşmeleri partinin resmi sosyal medya hesaplarında kamuoyuna duyurmuştu. Ancak HDP ile yapılan görüşmeler, ne CHP'nin sosyal medya hesabından, ne de Kemal Kılıçdaroğlu'nun resmi hesabından paylaşılmadı.

CHP'NİN PAYLAŞMADIĞI GÖRÜNTÜLER;

DAHA ÖNCEKİ GÖRÜŞMELERDEN PAYLAŞILAN GÖRÜNTÜLER;



CHP bu fotoğrafı neden gizliyor? - Resim : 2

CHP bu fotoğrafı neden gizliyor? - Resim : 3

CHP bu fotoğrafı neden gizliyor? - Resim : 4

CHP bu fotoğrafı neden gizliyor? - Resim : 5

CHP bu fotoğrafı neden gizliyor? - Resim : 6

 

CHP bu fotoğrafı neden gizliyor? ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu HDP CHP Saadet Partisi Deva Partisi İYİ Parti mithat sancar
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.