CHP Bilecik teşkilatında uyuşturucu skandalı! Gençlik Kolları Başkanı yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı

Aylar önce belediyeye yapılan büyük rüşvet operasyonuyla sarsılan Bilecik'te Cumhuriyet Halk Partisi'nin adı bu defa uyuşturucu ticaretine karıştı. Bilecik'te uyuşturucu sevkıyatı yaptığı öğrenilen şüpheli şahıs, motosikletinde yarım kilodan fazla esrarla yakalandı. Uyuşturucu ile yakalanan şahsın CHP Bilecik İnhisar Gençlik Kolları Başkanı olduğu ve belediyede çalıştığı öğrenildi.

Bilecik İl Jandarma Komutanlığı ekipleri kentte uyuşturucu madde sevki yapılacağı ihbarı üzerine harekete geçti.

CHP Bilecik teşkilatında uyuşturucu skandalı! Gençlik Kolları Başkanı yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı

Ekipler Mustafa Ada isimli şüpheli şahsın motosikletini Söğüt ilçesinde durdurarak motosikletinde ve bahçesinde arama yaptı. Yapılan arama neticesinde; 656 gram kubar esrar ile 119 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

CHP Bilecik teşkilatında uyuşturucu skandalı! Gençlik Kolları Başkanı yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı - Resim : 2

Malzemelere el konulurken, şüpheli gözaltına alınarak hakkında yasal işlem başlatıldı. Şüpheli Mustafa Ada'nın, Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik İnhisar Gençlik Kolları Başkanı olduğu ortaya çıktı. CHP'nin eğitim veren ekibinin içinde olduğu belirtilen Ada'nın aynı zamanda Bilecik Belediyesi'nde çalıştığı öğrenildi.

İHA-Sabah

CHP Bilecik teşkilatında uyuşturucu skandalı! Gençlik Kolları Başkanı yarım kilo uyuşturucu ile yakalandı ile ilgili etiketler CHP Bilecik uyuşturucu Mustafa Ada CHP Bilecik İnhisar Gençlik Kolları Başkanı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.