CHP Belediyeciliğinde bu da oldu! "Otobüs Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye soran doktor İETT şoförünün saldırısına uğradı

CHP'li Ekrem İmamoğlu belediyeciğinde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Son olarak İETT şoförüne yol soran bir doktor, agresif şoför tarafından darp edildi.

Yerel seçimler sonrasında İstanbul Belediye Başkanlığı'na seçilen Ekrem İmamoğlu skandalları bitmiyor. 

UYUŞTURUCU SKANDALININ ARDINDAN YENİ GÜNDEM...

Belediye çalışanlarının haksız nedenlerle işten çıkarılması olaylarının ardından İBB'de yaşanan kargaşa ve skandallara bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde yönetimi ve denetimi İBB'de bağlı olan şehirler arası cenaze aracında yüklü miktarda uyuşturucu madde ele geçirilmişti. 

YOLDA KALMASIYLA MEŞHUR İETT'LERİN ŞOFÖRLERİ DE ASABİ ÇIKTI 

Son olarak yaşanan olay "Bu kadar da olmaz" dedirtti. Sık sık bozulmasıyla ünlenen İETT'lerin şoförleri de agresif çıktı. 

İETT SOFÖRÜ YOL SORAN DOKTORU DARP ETTİ

 Fatih’te bir İETT otobüsü şoförü tartışma yaşadığı yolcuyu darp etti. O anlar darp edilen yolcunun cep telefonu kamerasına yansırken, doktor olduğu öğrenilen yolcu sürücü hakkında şikayetçi oldu.

Olay, dün 17.30 sıralarında Fatih Pazartekke durağında bulunan 34 YN 7475 plakalı İETT otobüsünde yaşandı. İddiaya göre, doktor Baki B., otobüse bindi ve aracın Cevizlibağ durağından geçip geçmediğini sordu ancak otobüs şoförü cevap vermedi.

Yerine oturan Baki B. başka bir vatandaşın da durak bilgisi sorduğunu ancak şoförün cevap vermediğini görünce bu duruma tepki gösterdi. Baki B. yaşanan tartışmayı cep telefonu ile kaydetmeye başlarken sürücü ise koltuğundan kalkarak yolcunun üzerine yürüdü. Baki B.'nin cep telefonu ile kayıt yaptığını gören otobüs şoförü öfkelenerek yolcuya vurmaya başladı. Otobüsten inen Baki B. darp raporu alarak sürücüden şikayetçi oldu. O anlar darp edilen yolcunun cep telefonu kamerasına yansıdı.

İETT ŞOFÖRLERİ NASIL SEÇİLİYOR?

Sık sık skandal haberlerle gündeme gelen İETT çalışanlarının hangi şartlala seçildiği merak konusu oldu. Ayrıca gündemi sarsan son olay sonrasında da İETT şoförlerinin psikoteknik testinden geçirilip geçirilmediği ise akıllarda yer edindi

CHP Belediyeciliğinde bu da oldu! "Otobüs Cevizlibağ durağından geçiyor mu?" diye soran doktor İETT şoförünün saldırısına uğradı ile ilgili etiketler Fatih semti İETT İBB CHP Darp doktor asabi skandal
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.