CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor!

CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun kampanya direktörü olan Necati Özkan'ın FETÖ'nün kapatılan yayın organı STV'de katıldığı bir programda sarf ettiği skandal sözler ortaya çıktı. Özkan, sosyal medya hesabından da FETÖ'ye ve Gezi kalkışmasına övgüler yağdıran bir isim...

Yüksek Seçim Kurulu 31 Mart İstanbul seçimlerini yapılan kanunsuzluklar ve usulsüzlüklerden dolayı iptal etti. İstanbul'daki seçimlerin yenilenecek olmasıyla CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası da iptal oldu. YSK'nın verdiği bu karar sonrası YSK hakkında açıklamalarda bulunan CHP'li Ekrem İmamoğlu'nu bir gizli el kameralar önünde omzundan çekip arabaya bindirdi. Olayın üzerinden haftalar geçmesine rağmen bu gizli el gizemini koruyor.

CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor!

GİZLİ EL FETÖ KUMPASLARINI ÖVEN NECATİ ÖZKAN MI?
Gizemini koruyan bu gizli el CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun seçim kampanya direktörü olan ve FETÖ'nün yayın organlarını savunan, FETÖ kumpaslarını öven ve FETÖ lehine sistematik söylemlerde bulunan Necati Özkan'a mı ait?

İşte CHP'li İmamoğlu'nun kampaya direktörü Necati Özkan'ın FETÖ'nün yayın organlarını ve FETÖ'nün kumpaslarını öven o paylaşımları;

CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor! - Resim : 2

CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor! - Resim : 3

Özkan Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ'un tutuklanmasına destek verdi.

CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor! - Resim : 4

2014 yılında yapılan yerel seçimleri tartışmalı hale getimeye çalışırken aynı zamanda bugün karşılaştığımız seçim usulsüzlüğünün ipuçlarını veriyordu.

CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor! - Resim : 5

FETÖ KANALINDA, FETÖ KUMPASLARINA ÖVGÜ

Necati Özkan'ın, yaptığı skandal açıklamalar da gündemde. Özkan, defalarca FETÖ'nün Türkiye'ye karşı kurduğu alçak bir kumpastan ibaret olan "MİT Tırları"olayına ve kaos yaratma amacı güden Gezi olaylarına sahip çıktı. İmamoğlu'nun kampanya direktörü Özkan, Türkiye'ye karşı kurulan ihanet tezgahlarına karşı durmak yerine "sosyal medya sayesinde haberdar olduk" diyerek sahiplendi.

MİT TIRLARI İHANETİ
Gezi kalkışması ve 17-25 Aralık ihanetinde hevesleri kursağında kalan FETÖ terör örgütü mensupları MİT TIR'larını durdurarak Türkiye'ye karşı büyük bir kumpas kurmuştu.

CHP adayının yolunu, FETÖ'ye övgüler, Gezi'ye methiyeler dizen o isim çiziyor! ile ilgili etiketler FETÖ İstanbul CHP Ekrem İmamoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.