Chloe Ortaç'ın kaza yapma sebebi nazar değil alkol çıktı!

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç’ın eşi Chloe Loughnan Ortaç, geçtiğimiz pazar günü Amerika’da motor kazası geçirerek hastaneye kaldırılmıştı.Kazanın sebebinini Ortaç'ın yakın arkadaşı olan Merve Şentürk olduğu ortaya çıktı.

14 Ekim Pazar günü motorsiklet kazası geçiren Chloe Ortaç hastaneye kaldırılmıştı. Ortaç'ın yaşadığı olayın detayları ise Posta gazetesinden Bekir Saçar anlattı:

İşte olayın iç yüzü:

"Miami’de yaşayan Merve Şentürk ile Chloe Ortaç yakın arkadaşlar. Chloe, Miami’ye yalnız gittiğinde Merve’nin evinde kalıyor. Amerikan futboluna meraklı iki kafadar 14 Ekim Pazar günü öğleden sonra Miami Dolphins-Chicago Bears maçını izlemeye gitmişler.

 Bu karşılaşmayı Miami Dolphins 31-28 kazanmış. Sıkı dostlar taraftarı oldukları takımın galibiyetini kutlamak için Sea Spice adlı kulübün ‘happy hour’ denilen akşamüstü partisine gitmiş. Çılgınca eğlenip alkolün dozunu kaçırmışlar. Sarhoş halleriyle motosiklete binip kulüpten ayrılan sıkı dostlar kısa bir süre sonra da kaza yapmış. Motosikleti Merve Şentürk kullanıyormuş.

 ALKOL TESTİNE GİRMEMEK İÇİN HASTANEDEN KAÇMIŞ

Kazaya sebebiyet veren Merve Şentürk’ün burnu kırılmış ve vücudunda ufak tefek çizikler oluşmuş. Polisin alkol testine girmemek için de Chloe’yi hastanede yalnız bırakıp kaçmış. Ve henüz polise gidip ifade vermemiş. Miami’de yaşayan iş insanı Ersun Yergin alkol problemi olan eşi Merve Şentürk ile iki yıl önce evlerini ayırmış.

 Bir yıl önce de boşanmak için hem Türkiye’de hem de Amerika’da boşanma davası açmış. Olayın yaşandığı gün Merve Şentürk 10 ve 7 yaşındaki iki oğlunu komşusuna bırakıp maça gitmiş. Kazadan haberi olmayan komşuları pazartesi günü çocukları okula götürmüş. Olayı ertesi gün öğrenen Ersun Yergin çocuklarını okuldan almış ve kendi evine götürmüş.

Chloe Ortaç'ın kaza yapma sebebi nazar değil alkol çıktı!

 DAVA AÇIYOR

Olayı öğrenen Chloe’nin annesi Lucy Loughnan, 17 Ekim Çarşamba günü saat 15.00’te Miami’ye inip Jackson Memorial Hastanesi’nde yatan kızının yanına gitmiş. Zaman zaman Süreyya Yalçın da hastanede Chloe’yi ziyaret ediyor ve ihtiyaçlarını karşılıyormuş.

 Lucy Loughnan alkollü olarak motosiklet kullanıp kızının bu duruma düşmesine sebep olan Merve Şentürk’e maddi ve manevi tazminat davası açacakmış. Chloe 2016 yılında iş için gittiği Miami’de bir kaza daha geçirmişti. Kaldırımda yürürken dengesini kaybedip yere düşen Chloe’nin yüzünde çizikler oluşmuş, iş göremez raporu almıştı.

 ELMACIK KEMİĞİ ÇATLAMIŞ

Kazaya şahit olanların çağırdığı ambulans Chloe ile Merve’yi Jackson Memorial hastanesine götürmüş. Ağır yaralı olan Chloe, travma bölümünde tedaviye alınmış. Vücudunun çeşitli yerlerinde 18 kırık olan Ortaç’ın yüzünün sol tarafı parçalanmış elmacık kemiği çatlamış."

Chloe Ortaç'ın kaza yapma sebebi nazar değil alkol çıktı! ile ilgili etiketler Serdar Ortaç chloe laughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.