Chloe ayrılık sonrası tanınmaz halde

Serdar Ortaç ile boşanan ünlü model Chloe Loughnan, geçtiğimiz günlerde alışveriş yaparken görüntülendi. Loughnan'ın şişen yüzü ise görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programında yer alan habere göre: Chloe Loughnan estetik kurbanı oldu.

Elmacık kemiklerinin üzerine ve gözaltına dolgu yaptıran Chloe'nin yüzü oldukça şişti.

"SERDAR'IN BANA YAPTIĞI ŞARKIYI DİNLEMEDİM"

Bir defile için Türkiye'ye gelen Chloe Loughnan, Serdar Ortaç'ın kendisine şarkı yaptığı yönündeki haberler için "Gerçekten mi? Bundan haberim yoktu, daha yeni geldim Türkiye'ye. Merak ettim şarkıyı, ama dinlemedim" dedi.

Chloe ayrılık sonrası tanınmaz halde
ÖNCE ŞARKI YAZDIM DEDİ, SONRA YALANLADI

Geçtiğimiz hafta bir mekandan çıkarken görüntülenen Serdar Ortaç, "Chloe ile boşandıktan sonra kendisine şarkı yazdınız mı?" sorusuna "Evet boşandıktan sonra kendisi için bir kaç şarkı yazdım" cevabını vermişti. Ancak Ortaç, hakkında çıkan haberlerden sonra eski eşi için şarkı yaptığı yönündeki haberleri yalanlayarak herkesi şaşkına çevirmişti.

Chloe ayrılık sonrası tanınmaz halde ile ilgili etiketler Serdar Ortaç Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa Türkiye ABD chloe loughnan
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.