China Southern'den İstanbul Havalimanı'na yeni sefer...

Çin’in en köklü havayolu şirketlerinden biri olan China Southern Havayolları, başkent Pekin’in ardından ülkenin en büyük şehirlerinden biri olan Wuhan’dan da İstanbul Havalimanı’na uçmaya başladı.

Çin’in en büyük havayolu şirketlerinden biri olan China Southern Havayolları’nın Wuhan’dan gerçekleştirdiği CZ8341 sefer sayılı ilk tarifeli uçak, akşam saat 20.20’de İstanbul Havalimanı’na ulaştı. Boeing 787 Dreamliner tipi geniş gövde uçakla gerçekleştirilen ilk sefer için, havalimanında tören düzenlendi. Yaklaşık 10 milyonluk nüfuslu Wuhan’dan kalkan uçakla ilk İstanbul seferini gerçekleştiren uçuş ekibine ise havalimanı yöneticileri tarafından çiçekler verildi. Yeni uçuş noktasıyla birlikte Çin’den Türkiye’ye gelen turist sayısında da artış yaşanması bekleniyor.

China Southern'den İstanbul Havalimanı'na yeni sefer...

Guangzhou merkezli China Southern Havayolları Wuhan’dan Istanbul Havalimanı’na haftada 3 frekans olarak uçuş gerçekleştirecek.

China Southern'den İstanbul Havalimanı'na yeni sefer... ile ilgili etiketler İstanbul Çin İstanbul Havalimanı
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.