Chiliz Coin (CHZ) Metaverse'e Damga Vuracak Hamlesini duyurdu

En Popüler Altcoinler arasında gösterilen Chiliz Coin (CHZ) sonunda Metaverse hamlesini yaptı. Kripto para yatırımcılarının uzun süredir beklediği bu açıklamayla birlikte Chiliz (CHZ)'nin geleceği de tartışılır oldu. Chiliz Coin (CHZ) Metaverse'e Damga Vuracak Hamlesini Duyurdu! İşte detaylar...

Metaverse'e Damga Vuracak Altcoinler arasında yerini alan popüler altcoin Chiliz (CHZ) sonunda beklenen hamlesini yaptı. Kripto para haberleri ile ilgilinen birçok yatırımcı Chiliz Coin'in geleceğine dair büyük bir merak uyandıran bu hamleyi konuşuyor. Chiliz Coin (CHZ) Metaverse'e Damga Vuracak Hamlesini Duyurdu!

Chiliz Coin (CHZ), spor ve eğlence tokenidir. Kullanıcıların en sevdikleri spor markalarının yönetimine katılmalarını sağlayan Blockchain tabanlı spor eğlence platformu Socios ile işliyor. İlk bakışta Metaverse'e bağlı gibi gözükmeyen Chiliz Coin sonunda beklenen gelişmeyi resmi twitter hesabından duyurdu.

Chiliz Coin (CHZ) Metaverse'e Damga Vuracak Hamlesini duyurdu

Chiliz (CHZ) Metaverse Hamlesi Geldi!

Popüler Altcoin Chiliz (CHZ) twitter hesabından yaptığı paylaşımda, Bloktopia ($BLOK) metaverse'ünün ilk kartında yer aldığını ve Bloktopia ile ilgili planların ilerleyen tarihlerde açıklanacağını duyurdu.

İşte O paylaşım

 Chiliz Coin (CHZ) Metaverse'e Damga Vuracak Hamlesini duyurdu - Resim : 2

Chiliz Coin (CHZ) Metaverse'e Damga Vuracak Hamlesini duyurdu ile ilgili etiketler chiliz coin Chiliz metaverse
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.