Cherif Ndiaye resmen Süper Lig'e geri döndü!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor, daha önce Göztepe forması giyen ve kariyerine Çin'de devam eden Cherif Ndiaye'yi satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak kadrosuna kattı..

Süper Toto Süper Lig ekibi Adana Demirspor, Shanghai Port forması giyen Cherif Ndiaye'yi kiralık olarak kadrosuna kattı. 27 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde satın alma opsiyonu da bulunuyor. Ndiaye, Türkiye'de daha önce Göztepe forması da giymişti.

''SATIN ALMA OPSİYONLU SÖZLEŞME İMZALAMIŞTIR''

Adana Demirspor'dan yapılan açıklamada, "Takımımız, Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Port takımının formasını giyen forvet oyuncusu Pape Cherif Ndiaye ile yarım sezon kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzalamıştır" ifadeleri kullanıldı. 

 

Cherif Ndiaye resmen Süper Lig'e geri döndü! ile ilgili etiketler Adana Demirspor Göztepe Transfer Çin
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.