Chelsea'ye CAS'tan iyi haber!

Reşit olmayan futbolcuların transferinde yapılan usulsüzlük gerekçesiyle ceza alan futbol devi Chelsea'ye indirim geldi. CAS'a yapılan itiraz neticesinde ceza yarı yarıya indirildi. Premier Lig ekibi bu kararla ocak ayında transfer yapabilecek.

Premier Lig’de 2 dönem transfer yasağı cezasına çarptırılan Chelsea’nin CAS’a yaptığı itiraz kabul edildi. FIFA daha önce 8 yaşından küçük futbolcuların transferinde usulsüzlük yapılması sebebiyle Londra ekibine 2 dönem transfer yasağı ve 970 bin Euro para cezası vermişti. FIFA’nın uyguladığı bu cezaya Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS)’a başvurarak itiraz eden Chelsea’nin talebi kabul edildi ve cezada yarı yarıya indirim yapıldı.

LAMPARD TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Şubat 2019’da başlayan ceza sebebiyle Chelsea yaz transfer sezonunu boş geçirmek zorunda kalmıştı. CAS’tan yapılan resmi açıklamaya göre Chelsea’nin cezasında indirime gidildi. Böylece Maviler, 2019-20 sezonunun devre arasında transfer yapabilecek. İngiliz basınında da oldukça gündem yaratan bu karar sonrası Frank Lampard’ın devre arası transfer çalışmalarına başladığı ifade edildi.

Hatırlanacağı gibi Chelsea transfer yasağı nedeniyle bir süredir alt yapısında yetişen genç futbolcularla Premier Lig’de mücadele ediyordu.

 Chelsea'ye CAS'tan iyi haber!

İngilizler’in transfer yasağının kalkmasının ardından ilk hedefinin Leicester City’nin 22 yaşındaki parlayan yıldızı Ben Chilwell olduğu ifade ediliyor.

Chelsea'ye CAS'tan iyi haber! ile ilgili etiketler Transfer Chelsea Frank Lampard CAS
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.