Chelsea'nin yıldızı koronavirüsü yendi

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile koronavirüs testinin pozitif olduğunu duyuran Chelsea'li yıldız Hudson-Odoi'den müjdeli haber...

Geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile corona virüs testinin pozitif olduğunu duyuran Chelsea'li yıldız Hudson-Odoi, müjdeli haberi verdi... 19 yaşındaki İngiliz yıldız, yaptığı açıklamada corona virüsü yendiğini ve kendini yeniden sağlıklı hissetiğini duyurdu.

Chelsea'nin yıldızı koronavirüsü yendi

Çin'in Wuhan kentinden tüm dünyaya yayılan ve binlerce insanın ölümüne yol açan corona virüs, futbol camiasını da derinden etkilemişti.

Bir çok sporcu, yapılan testler sonrasında bu virüse yakalandığını açıklarken, Chelsea'de forma giyen 19 yaşındaki İngiliz futbolcu Hudson-Odoi de virüsün kendisine tespit edildiğini açıklamıştı.

MÜJDEYİ VERDİ!

Yaklaşık 2 hafta önce corona virüs olduğunu açıklayan Odoi, müjdeli haberi duyurdu. 19 yaşındaki futbolcu, kendini iyi hissettiğini ve her zamanki haline döndüğünü doğruladı.

Odoi, bu sezon toplamda 27 müsabakada rol alırken 4 gol 6 asistle oynadı.

.

Chelsea'nin yıldızı koronavirüsü yendi ile ilgili etiketler Chelsea Premiere League hudson
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.