Chelsea'nin sağ beki Reece James maçtayken eve giren hırsızlar madalyalarını çaldı

Chelsea'nin geçen sezon elde ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi zaferinde ve İngiltere Milli Takımı'nın EURO 2020 ikinciliğinde önemli rol oynayan Reece James'in madalyaları çalındı. 21 yaşındaki sağ bek maçtayken evine giren hırsızlar madalyaların içinde olduğu kasayı götürdü. Londra'da polisler her yerde 4 hırısızı arıyor.

Chelsea'nin genç sağ beki Reece James'in UEFA Şampiyonlar Ligi ve EURO 2020 madalyaları çalındı! Premier League devi salı akşamı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Rusya'nın Zenit St. Petersburg takımıyla Stamford Bridge'de karşı karşıya gelirken, James'in evine hırsızlar girdi. Londra devi maçı tek golle kazanırken James eve döndüğünde şoke oldu.

21 yaşındaki futbolcu Instagram hesabından yaptığı "14 Eylül 2021 akşamı, Şampiyonlar Ligi dönüşünde kulübüm için oynarken bir grup korkak soyguncular evime girdi" sözleriyle olayı doğruladı. Reece James ayrıca, evinin güvenlik kameraları görüntülerini de paylaştı.

Chelsea'nin sağ beki Reece James maçtayken eve giren hırsızlar madalyalarını çaldı

EVİNDEKİ KASAYI GÖTÜRMÜŞLER

İngiliz futbolcu şu açıklamayı yaptı: "Bazı kişisel eşyalarımın bulunduğu ağır bir kasayı arabalarına kaldırmayı başardılar. Hiçbir mücevherimi evimde tutmam, bu yüzden kasadaki tek şey Şampiyonlar Ligi madalyam, Süper Kupa madalyam ve Euro 2020'deki ikincilik madalyamdı."

"Bu madalyalar Chelsea ve İngiltere'yi temsil ederek kazanıldı. Bunu kanıtlayacak fiziksel madalyalarım olsun ya da olmasın benden asla alınamayacak onurlar. Yine de, tüm Chelsea ve İngiltere hayranlarıma, aleyhlerinde kanıtlar arttıkça asla rahat edemeyecek bu zavallı şahısları tespit etmeye ve teslim etmeye yardım etmeye çağırıyorum."

"Polis, menajerim ve Chelsea FC, faillerin kim olduğuna dair sağlam ipuçlarımız olduğu için arkamda. Onlara yaklaşıyoruz. Neyse ki, evde kimse yoktu ama hepinizin güvende ve iyi olduğumu bilmenizi istiyorum. Umarım birlikte bu kişileri yakalayabilir ve gereken yerde adaleti sağlayabiliriz."

Chelsea'nin sağ beki Reece James maçtayken eve giren hırsızlar madalyalarını çaldı - Resim : 2

Chelsea altyapısından yetişen ve güncel piyasa değeri 40 milyon euroyu gören Reece James, Zenit maçında 90 dakika forma giymişti. Genç futbolcu bu sezon Premier League'de ise 3 maçta forma giyerken 1 gol, 2 asistlik skor katkısı sağladı.

İngiltere'nin en çok kazanan sağ beklerinden biri olarak kabul edilen James, teknik direktör Gareth Southgate'in en son İngiltere kadrosuna da çağrılmıştı.

Chelsea'nin sağ beki Reece James maçtayken eve giren hırsızlar madalyalarını çaldı ile ilgili etiketler Chelsea premier league Reece James
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.