Chelsea'nin eski golcüsü Göztepe'de... Arjantinli Franco Di Santo'dan 1.5 yıllık imza

öztepe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bu çalışmalar kapsamında 32 yaşındaki santrfor Franco Di Santo'yu kadrosuna kattı. Arjantinli golcüyü İzmir'e getiren Göztepe, 1.5 yıllık sözleşme imzaladı. Sarı-kırmızılı ekip transferi sosyal medya hesaplarından duyururken, Arjantinli oyuncuya "Hoş geldi" diyerek sarı-kırmızılı forma altında başarılar diledi.

Göztepe, 32 yaşındaki Arjantinli golcü Franco Di Santo'yu kadrosuna kattı.

İzmir'in Sarı-Kırmızılı kulübünden yapılan açıklamada, Franco Di Santo ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.

Arjantin'in Mendoza şehrinde dünyaya gelen ve Arjantin A Milli Takımı tecrübesi de bulunan Arjantinli futbolcu, Audax, Chelsea, Blackburn, Wigan Athletic, Werder Bremen, Schalke 04, Rayo Vallecano, Atletico-MG ve son olarak San Lorenzo takımlarının formalarını giydi.

RAKİP SİVASSPOR...

Süper Lig’in 22. haftasında Göztepe, yarın saat 17.00’de Gürsel Aksel Stadyumu’nda Sivasspor’u konuk edecek.

Mücadele öncesinde sarı-kırmızılılar, hazırlıklarını bugün gerçekleştirdiği son antrenmanla tamamladı.

Adnan Süvari Tesisleri’nde yapılan antrenmanın ilk bölümünde ısınma, 5’e 2 pas ve top kapma çalışması yapan futbolcular, ikinci bölümde ise taktiksel oyun çalışmaları gerçekleştirerek antrenmanı sonlandırdı.

 

Chelsea'nin eski golcüsü Göztepe'de... Arjantinli Franco Di Santo'dan 1.5 yıllık imza ile ilgili etiketler Göztepe Franco Di Santo
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.