Chelsea'li futbolcu, sahaya giren taraftarı yere serince kart gördü!

Futbolcu Sam Kerr'in Chelsea'nin Juventus ile Şampiyonlar Ligi maçı sırasında sahaya giren taraftarı yere sermesi internetin gündemine düştü.

Sahaya giren şahıs, Chelsea'nin Juventus ile oynadığı maç sırasında sahaya koşarken beklediğinden fazlasını elde etti ve Sam Kerr'in bir omuz darbesinin ardından sahaya serildi.

SAHAYA GİREN TARAFTARI YERE SEREN FUTBOLCU KART GÖRDÜ

Chelsea'nin Kadınlar Şampiyonlar Ligi'nde  Çarşamba günü Juventus'a karşı oynadıkları maç, bir taraftarın sahayı koşarak sahaya girmesi ve olayı telefonuna kaydetmesiyle yarıda kesildi.

Belki de bir polisin ona tesisten çıkarken nazikçe eşlik etmesini beklerken, Avustralyalı forvet oyuncusu Sam Kerr onu gafil avladı. Yanından geçtiği sırada futbolcudan sağlam bir omuz darbesi alan şahıs, yere serildi. 

Fakat hakem, şahsa müdahale eden futbolcuya sarı kart gösterdi. 

TARAFTARLAR VE KLÜP, FUTBOLCUNUN YAPTIĞINI DESTEKLEDİ

Sahaya giren şahsın yere serilmesinin ardından tribünlerden büyük tezahüratlar geldi ve bu da Kerr'e Chelsea için sinir bozucu geçen bir gecede moral kazandırdı.

Menajer Emma Hayes, taraftarın bu kadar ileri gitmesine izin verilmesinden duyduğu hayal kırıklığını kabul etti. Daha sonra, "Gerçekten isteseydi bir fotoğraf için sonuna kadar bekleyebilirdi" dedi. "Ama şaka bir yana, oyuncu güvenliğini düşünmek zorundayız.  Stadyumlarımızda hepimiz için bir hatırlatma görevi görmeli ve polislerle birlikte oyuncu korumasını ilk sıraya koymamız gerekiyor.”

The Ashes First Test'in 2. Günü sırasında ABD'deki Fox Sports'a konuşaneski kriket oyuncusu Andrew Symonds ise futbolcuyu destekleyerek 'Avustralya'da burada oldukça sert yetiştirildik ve geriye doğru adım atmıyoruz" dedi ve ekledi 'Güvenlik herifi yakalayamayınca Sammy işleri kendi eline aldı, iyi de yaptı.'

Chelsea'li futbolcu, sahaya giren taraftarı yere serince kart gördü! ile ilgili etiketler Chelsea Juventus futbol Şam kadınlar taraftar omuz kart kerr

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.