Chelsea'den Atletico Madrid'e! 62 milyon dolar...

Chelsea'de aradığını bulamayan Alvaro Morata'nın transferi konusunda İngiliz ekibi, Atletico Madrid ile anlaştı. Morata, evine dönerken; Atletico Madrid, golcü oyuncunun bonservisini almak isterse 62 milyon Dolar ödeyecek.

Chelsea, forvet oyuncusu Alvaro Morata'nın transferi konusunda Atletico Madrid ile anlaştı. Morata'yı kiralayan İspanyol devi, oyuncuyu satın almak isterse 62 milyon Dolar ödeyecek. Chelsea'den haftalık 120 bin Pound alan Morata, geçen hafta Atletico Madrid ile daha az bir rakama anlaşmaya varmıştı.

Milan'dan Gonzalo Higuain'i renklerine katacak olan Chelsea'nin Arjantinli golcünün ailesi ile yaptığı görüşmelerden olumlu sonuç çıkmıştı.

Morata gibi Higuan de, takımının son lig maçı kadrosunda yer almamıştı. 6 aylığına Higuain'i kiralayan Chelsea, golcü oyuncuyu almak isterse 42 milyon Dolar satın alma opsiyonunu ödeyerek transferi gerçekleştirecek.

Chelsea'den Atletico Madrid'e! 62 milyon dolar... ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.