Chelsea'de son durum... Roman Abramovich'in tüm yetkileri elinden alındı

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası İngiltere hükümetinin Rusya'ya yönelik yaptırımlarına paralel şekilde Chelsea'deki Roman Abramovich dönemi de hızla sona eriyor. Kulübü satışa çıkaran Rus milyarderin Chelsea'deki yetkileri Premier League yönetimi tarafından elinden aldı.

Premier League yönetimi, Rus milyarder Roman Abramovich'in Chelsea'deki yetkilerini elinden aldı.

Ligin internet sitesinden yapılan açıklamada, hükümetin uyguladığı yaptırımlar üzerine Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea Kulübü yönetimindeki yetkilerinin elinden alındığı duyuruldu.

Kulüp ile hükümet arasındaki lisans anlaşmasının geçerli olduğu ve takımın antrenman ve maçlarını yapmaya devam edeceği belirtildi.

Dün de, Chelsea'nin banka hesabı, Abramovich'in İngiltere hükümeti tarafından yaptırıma uğramasının ardından Barclays tarafından geçici olarak askıya alındığı ortaya çıkmıştı.

Chelsea'de son durum... Roman Abramovich'in tüm yetkileri elinden alındı ile ilgili etiketler Chelsea premier league Roman Abramovich
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.