Londra derbisinde Chelsea güldü... Maviler, 9 maçtır yenilmeyen Tottenham'ı 2-0 mağlup etti

Premier League'de 4 maçtır kazanamayan Chelsea, 9 maçtır bileği bükülmeyen Tottenham Hotspur'u ağırladı. Londra derbisinde zafer 2-0'la Chelsea'nin oldu. Teknik direktörlüğe Antonio Conte'yi getirdikten sonra toparlanan Kuzey Londra ekibinde İtalyan çalıştırıcı Premier League şampiyonluğu yaşadığı Chelsea'ye bu kez rakip oldu.

Premier League'in 23. haftasında Chelsea ile Tottenham Hotspur karşı karşıya geldi. Londra derbisin Chelsea 2-0 kazandı.

Ligde 4 maçtır kazanamayan Chelsea, Ziyech'in 47 ve Thiago Silva'nın 55. dakikada attığı gollerle sahadan galip ayrıldı.

Tottenham'ın, Antonio Conte teknik direktörlüğe geldiğinden beri ligde yakaladığı 9 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Chelsea puanını 47'ye yükseltirken, 36 puanda kalan Tottenham 7. sıraya geriledi.

Premier League'de 4 maçtır kazanamayan ve son 7 Premier League maçında ise 1 kez 3 puan alabilen Batı Londra'nın zengin kulübü, Tottenham'ı devirip krizi durdurdu.

Teknik direktörlüğe Antonio Conte'yi getirdikten sonra toparlanan Tottenham Hotspur'da  İtalyan çalıştırıcı Premier League şampiyonluğu yaşadığı Chelsea'ye bu kez rakip oldu.

 

 

Londra derbisinde Chelsea güldü... Maviler, 9 maçtır yenilmeyen Tottenham'ı 2-0 mağlup etti ile ilgili etiketler Chelsea tottenham hotspur Antonio Conte premier league Thiago Silva Hakim Ziyech
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.