Chelsea Sevilla maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda?

Chelsea Sevilla maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi E grubunda Chelsea ile Sevilla karşı karşıya geliyor. Chelsea Sevilla maçı saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? Chelsea Sevilla maçı şifresiz nasıl izlenir? İşte detaylar…

Chelsea Sevilla maçı ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi E grubunda Sevilla deplasmanda İngiliz ekiplerinden Chelsea ile karşılaşıyor. Gruptaki en önemli maçlardan birisi olarak gösterilen müsabakada her iki tarafta galibiyet istiyor. Peki, Chelsea Sevilla maçı şifresiz nasıl izlenir?

20 Ekim 2020 Salı akşamı saat 22.00'da başlayacak olan Chelsea Sevilla karşılaşması Bein Sports 4 ekranlarından canlı yayınlanacak. Stamford Bridge’de oynanacak olan Chelsea Sevilla maçında Davide Massa düdük çalacak.

Chelsea ile Sevilla takımları tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce İspanyol takımları ile oynadığı son 9 maçtan sadece 1 tanesini kazanan Chelsea onda da Atletico Madrid’i devrirmeyi baaşrmıştı. Sevilla ise son 3 maçta İngiliz ekiplerinden Manchester United’ı 2 kere Wolves’i de 1 kere devirerek kupanın dışına itmişti.

CHELSEA SEVİLLA MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

Chelsea Sevilla maçı 20 Ekim Salı akşamında saat 22.00’dan itibaren Bein Sports 4 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Bunun yanında Azerbaycan kanalı olan CBC Sport’tan da Chelsea Sevilla maçını şifresiz olarak izlenebilir.

Chelsea Sevilla maçı ne zaman? Şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler Chelsea Sevilla UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA şifresiz
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.