Chelsea Real Madrid maçı hangi kanalda? Saat kaçta?

Şampiyonlar Ligi finali için son biletin sahibi bu akaşm belli oluyor. Chelsea Real Madrid maçı hangi kanalda merak edenler için detaylı bilgiler haberimizde. Ev sahibi Chelsea ilk maçta deplasmanda Madrid ile 1-1 berabere kaldı. İstanbul'da Manchester City'nin rakibi olmak için kapışacak Chelsea Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Chelsea Real Madrid maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? İngiliz ekibi Chelsea ilk maçta İspanya'da oynanan maçta Real Madrid ile -11 berabera kalarak ikinci maç için avantajlı skor elde etmişti. Şampiyonlar Ligi finali için ikinci finalistin belli olacağı zorlu karşılaşmada sakatlıklar, ilk 11'ler ve detaylar haberimizde.

CHELSEA REAL MADRİD MAÇI HANGİ KANALDA?

Chelsea ile Real Madrid arasında oynanacak kritik maç bu gece 22:00'da başlayacak. Real Madrid, kupanın en başarılı takımı olarak dikkat çekiyor. 13 kez şampiyon olan Real Madrid'in bu geceki rakibi Chelsea ise bir kez kupayı kazandı. Manchester City'nin PSG'yi elemesinden sonra son finalist bugün belli oluyor.

Eğer Chelsea finale çıkarsa Manchester City ile birlikte iki İngiliz ekibi finalde karşılaşmış olacak. Real Madrid finale çıkarsa Pep Guardiola yeniden Madrid ekibiyle karşılaşmış olacak.

Stamford Bridge'de oynanacak Chelsea-Real Madrid Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçı bugün saat 22.00'de başlayacak.

Karşılaşma beIN SPORTS Haber'den şifresiz yayınlanacak.

Chelsea Real Madrid maçı hangi kanalda? Saat kaçta? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi chelsea real madrid maçı hangi kanalda
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.