Marca: Real Madrid'in üzerinden tren geçti

Zinedine Zidane'ın Eden Hazard kumarı tutmadı... Belçikalı yıldız Chelsea maçında hem tel tel döküldü hem de maç sonu ekrana yansıyan görüntüleriyle bardağı taşırdı. İspanyol basının bugün hedefinde Eden Hazard vardı...

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Chelsea'ye yarı finalde elenen Real Madrid'de Eden Hazard günah keçisi ilan edildi. 2019 yazında 115 milyon euro bonservis ödenerek Chelsea'den transfer edilen ancak beklentilerin altında kalan Belçikalı yıldızın, dün geceki yenilginin ardından eski takım arkadaşlarıyla şakalaşması ve gülmesi, Real Madrid taraftarının tepkisini çekti.

Hazard için "Hangi takımda olduğunun farkında değil", "Ne gülüyorsun?" ve "Bu büyük kulübe ve takım arkadaşlarına saygısızlık" şeklinde yorumlar yapıldı.

90 dakika sahada kalan ancak Chelsesa savunmasının adım attırmadığı 30 yaşındaki futbolcunun ekrana yansıyan bu görüntüleri tartışma yarattı. Hazard'ın bu yaz takımdan gönderilmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Real Madrid Teknik Direktörü Zinedine Zidane'a Hazard'ı dün akşam ilk 11'de başlattığı için tepkiler gecikmedi. Bugünkü manşetinde "Real Madrid'e tren çarptı" başlığını kullanan Marca gazetesi, Hazard konusuna da geniş yer ayırdı.

Zidane için "Hazard'a inanıyor ve bu yüzden onu her önemli maçta oynatıyor ama Belçikalı yıldız, hocasının güvenine hala yanıt veremiyor. Chelsea'ye karşı yine büyük bir şans yakaladı ancak Zidane, Hazard kumarının bedelini ödedi" yorumu yapıldı.

Hazard'ın Real Madrid'e transferinde Zidane'ın çok ısrarcı olduğunu hatırlatan gazete, "İmza sürecinde çok ısrar etti ve herkesten çok onun Madrid'de başarılı olduğunu görmek istiyor. Hazard'ın sakatlık kurbanı olduğu da söylenebilir... Meunier'in 26 Kasım 2019'da Madrid-PSG'de yaptığı sert faul, Eden'in Madrid kariyerini mahvetti. O zamandan beri kafasını kaldırmadı: 10 sakatlık, 389 gün, sakatlık nedeniyle 50 maç kaçırdı" değerlendirmesinde bulundu.

Marca: Real Madrid'in üzerinden tren geçti ile ilgili etiketler Real Madrid Chelsea Eden Hazard UEFA Şampiyonlar Ligi marca
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.