Chelsea Milan maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Chelsea ile Milan karşı karşıya geliyor. Taraftarlar ise Chelsea Milan maçı ne zaman, şifresiz hangi kanalda yayınlanacak sorusuna yanıt arıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. haftasında Chelsea sahasında Milan’ı ağırlıyor. Son sırada yer alan İngiliz devi Chelsea, liderlik koltuğunda yer alan Milan’a karşı ilk galibiyetini almak istiyor.

Chelsea Milan Maçı Ne Zaman?

UEFA Şampiyonlar Ligi E Grubu 3. hafta maçında Stamford Bridge’de 5 Ekim 2022 Çarşamba akşamında saat 22.00’da başlayacak Chelsea Milan karşılaşması EXXEN platformu ile şifresiz olarak CBC Sport kanalından canlı yayınlanacak.

Chelsea Milan maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda?

İki takım tarihlerinde 13 kez karşı karşıya geldiler. Chelsea bu maçların 6’sını kazanırken 3’ünden Milan galip ayrıldı, 4 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı. Son olarak 4 Ağustos 2016 tarihinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Chelsea 3-1 kazanmıştı.

Stat: Stamford Bridge
Tarih: 5 Ekim 2022 Çarşamba
Saat: 22.00
Yayın: EXXEN & CBC Sport

Chelsea Milan maçı ne zaman? Saat kaçta, şifresiz hangi kanalda? ile ilgili etiketler UEFA Şampiyonlar Ligi UEFA Chelsea Milan
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.