Chelsea evinde Manchester United'ı yenemedi! Maviler 1 puanı penaltı golüyle kurtardı

Premier League'de haftanın maçı Chelsea ile Manchester United arasında oynandı.. Londra'nın "Maviler"i 13. haftaya 19 puanla lider girmişti. İngiliz devi, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Juventus'u 4-0 mağlup etmişti. Alman çalıştırıcı Ralf Ragnick'le anlaşan United ise Premier League'deki son 5 maçın 4'ünü kaybetti ve 13. haftaya 17 puanla 9. sırada girmişti. Stamford Bridgde'de oynanan dev maç 1-1 sona erdi.

Premier League'in 13. haftasında Chelsea ile Manchester United kozlarını paylaştı. İlk yarısı 0-0 biten maçın 50. dakikasında Jadon Sancho United'ı 0-1 öne geçirdi. Chelsea 69'da Jorginho ile penaltıdan beraberlik golünü buldu ve haftanın maçı 1-1 sona erdi.

Ada'da 8 maçtır bileği bükülmeyen ve bu maçların 6'sını kazanan Chelsea, teknik direktör arayışını sürdüren United'ı Stamford Bridge'de mağlup edemedi.

Londra'nın "Maviler"i 14. haftayı 30 puanla lider tamamladı. İngiliz devi, hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi maçında Juventus'u 4-0 mağlup etmişti. 

4-1'lik Watford yenilgisinin ardından teknik direktör Ole Gunnar Solskjaer'ile yollarını ayıran "Kırmızı Şeytanlar" ise hafta içi Devler Ligi'nde Michael Carrick yönetiminde çıktığı Villarreal deplasmanında galip gelmişti.

Alman çalıştırıcı Ralf Ragnick'le anlaşan United, Premier League'deki son 6 maçın 4'ünü kaybetti ve 14. haftaya 18 puanla 9. sırada tamamladı. 

CHELSEA: Mendy, Chalobah, Thiago Silva, Rüdiger, Marcos, Alonso, Reese James, Jorginho, Lostus-Cheek, Hodson-Odoi, Ziyech, Werner

MANCHESTER UNITED: Da Gea, Wan Bissaka, Bailly, Lindelöf, Telles, Matic, Fred, McTominay, Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Rashford

Chelsea evinde Manchester United'ı yenemedi! Maviler 1 puanı penaltı golüyle kurtardı ile ilgili etiketler Chelsea Manchester United premier league Jadon Sancho Jorginho
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.