Chelsea - Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda?

Premier Lig'in en önemli karşılaşmalarında biri olan Chelsea ve Manchester United karşılaşması futbolseverlerin gündeminde. Chelsea - Manchester United mücadelesine çok az bir süre kala, söz konusu maçın saat kaçta ve hangi kanal üzerinden canlı izlenebileceği büyük bir heyecanla araştırılıyor. İşte, Chelsea - Manchester United yayın saati ve kanalı! Ayrıntılar haberimizde...

Bu akşam yapılacak olan Chelsea - Manchester United maçı, Premier Lig'de haftanın en önemli müsabakalarından biri olacak. Söz konusu karşılaşmada Şampiyonlar Lig'ine katılmak için mücadele eden Chelsea, Menchester United'a ev sahipliği yapacak.

EKSİK OYUNCULAR VAR

Bu akşam gerçekleşecek karşılaşmada Chelsea'de Thiago Silva'nın dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Menchester United'da ise Mata, Pogba ve Jones sakatlıkları sebebiyle kadroda yer alamayacak. Edinson Cavani'nin durumu ise maç saatinde kesinleşecek.

Her iki takım da son dönemde oldukça iyi istatistiklere sahip. Ev sahibi Chelsea 9 maçlık yenilmezlik serisine sahipken son 9 maçının 7’sini kazandı. 8 maçtır kaybetmeyen Manchester United ise 8 maçta sadece 3 galibiyet aldı.

CHELSEA MANCHESTER UNİTED MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Premier Lig’de gecenin maçı 28 Şubat 2021 Pazar günü oynanacak. Futbolseverleri ekran başına kilitleyecek olan maç S Sport ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Karşılaşma Türkiye saati ile saat 19:30’da başlayacak.

 

Chelsea - Manchester United maçı saat kaçta? Hangi kanalda? ile ilgili etiketler Manchester United Chelsea maç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.