Chelsea - Manchester City maçı canlı

Chelsea Manchester City maçı canlı... Premier Lig'de Chelsea ile Manchester City karşı karşıya geliyor. Peki Chelsea Manchester City maçı hangi kanalda, saat kaçta, nasıl canlı izlenir? İşte detaylar...

Chelsea Manchester City maçı canlı... Premier Lig'de Chelsea sahasında lig lideri Manchester City'yi konuk ediyor. Futbolseverler bu mücadeleyi canlı izlemek istiyor ve şifresiz yayın arıyor. Karşılaşma saat 20.30'da başlayacak ve S Sport'tan canlı yayınlanacak. İşte detaylar...

Chelsea - Manchester City maçı canlı

CHELSEA MANCHESTER CİTY MAÇI CANLI İZLE

MUHTEMEL 11'LER

Chelsea: Arrizabalaga, Azpilicueta, Rüdiger, David Luiz, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Pedro, Hazard, Giroud

Manchester City: Ederson, Walker, Stones, Laporte, Delph, Bernardo Silva, Fernandinho, David Silva, Mahrez, Sane, Sterling

TAKIMLAR SON HAFTALARDA NELER YAPTI?

Hakem Michael Oliver’in düdük çalacağı Stamford Bridge’deki mücadelede puan kaybetmek istemeyen lider Manchester son 15 karşılaşmasında mağlubiyet yüzü görmemişti. Chelsea ise son haftada Wolverhampton’a mağlup olarak taraftarlarını şaşkınlığa uğratmıştı.

CHELSEA

- Sarri'nin öğrencileri hafta arası Wolves deplasmanında bir şok yaşadı. 1-0 öne geçmelerine rağmen maçı 2-1 kaybettiler. O maçta kullanılmayan Jorginho ve David Luiz, bu maçla birlikte ilk 11'e geri dönüyor.

- Victor Moses ve Ross Barkley'nin durumları maç saati netleşecek.

- Son 4 lig maçından sadece 1 galibiyet çıkartabildiler, Stamford Bridge'de Manchester City ile oynadıkları son 4 lig maçının da yalnızca 1'ini kazanabildiler.

S SPORT ŞİFRESİZ

MANCHESTER CITY

- Kevin De Bruyne hazır değil, Zinchenko'nun durumu şüpheli.

- Sergio Agüero da sakat ve kadroda olmayacak, gözler Sterling üzerinde ama onun da Chelsea karnesi pek iç açıcı değil... (Chelsea'ye karşı 9 lig maçı - 0 gol - 1 asist)

- Son 7 lig maçını firesiz atlatan Manchester City, deplasmandaki son 14 lig maçında da yenilgi yüzü görmedi. Rekorlara doymayan Pep Guardiola, eğer bugün de kaybetmezse, City tarihinde bir ilk gerçekleşecek! (15 maçlık deplasman yenilmezliği)

Chelsea - Manchester City maçı canlı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle Chelsea Manchester City S Sport
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.