İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea ile Liverpool kapışması...

Bu sezon Premier League'de iki kez yenişemeyen Chelsea ile Liverpool, Lig Kupası finalinde karşı karşıya geldi. İki Alman teknik direktörün kapışmasından Klopp galip ayrıldı. Premier League'de bu sezon oynanan Chelsea - Liverpool maçlarında eşitlik bozulmamıştı. Wembley'de de normal süre ve penaltılar golsüz geçildi. Penaltılar'da Liverpool 11'de 11 attı. Chelsea'nin 11. penaltısını Kepa kaçırdı ve Kupa, "Kırmızılar"ın müzesine gitti.

İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea ile Liverpool kozlarını paylaştı. Londra'daki ünlü Wembley Stadı'nda oynanan maçta penaltılarla galip gelen Liverpool, 10 yıllık özlemi sona erdirip tarihinde 9. kez Lig Kupası şampiyonu oldu.

İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea ile Liverpool kapışması...

ALMAN TEKNİK DİREKTÖRLERİN KAPIŞMASI

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Dünya Kulüpler Kupası zaferleri yaşayan Chelsea, Alman teknik direktör Thomas Tuchel yönetiminde kısa sürede 3. kupasını kazanma şansı yakalamıştı.

Londra devi, yarı finalde Tottenham Hotspur'u iki maçta da gol yemeden mağlup ederek adını finale yazdırmıştı.

Alman teknik direktör Jürgen Klopp yönetimindeki Liverpool ise Arsenal'i gol yemeden eleyip finale yükseldi.

İki Alman teknik direktörün kapışmasından çıkacak sonuç merakla bekleniyor. Premier League'de bu sezon oynanan Chelsea - Liverpool maçlarında eşitlik bozulmadı.

Anfield'daki maç 1-1, Stamford Bridge'deki maç ise 2-2 bitti.

 

İngiltere Lig Kupası finalinde Chelsea ile Liverpool kapışması... ile ilgili etiketler Chelsea Liverpool Jürgen Klopp lig kupası Kepa Arrizabalaga
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.