Chelsea kıran kırana geçen mücadeleyi kazandı!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salzburg deplasmanına çıkan Chelsea, sahadan 2-1 galip ayrılarak gruptaki puanını 10'a çıkardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Salzburg ile Chelsea karşı karşıya geldi.

CHELSEA DEVREYİ ÖNDE KAPATTI

Mücadelede gol perdesi 23. dakikada açıldı. Oyunu rakip yarı sahaya yıkan Chelsea, yaklaşık 2 dakika boyunca paslaştıktan sonra sağ kanattan gelişen atakta golü buldu. Ceza sahasında Havertz'in pasıyla topla buluşan Kovacic sol ayağıyla tek bir vuruş yaptı ve Chelsea'yi öne geçirdi.

64'TE MAÇ BİTTİ!

İlk 45 dakika Chelsea'nin üstünlüğüyle geçilirken Red Bull Salzburg ikinci yarıda skora dengeyi getirdi. Gelişen kontratakta sol kanattan yapılan ortaya altıpas içinde dokunan Adamu skoru 1-1 yaptı.

64. dakika oynanırken sahneye yeniden Havertz çıktı. Rakip ceza sahası civarında topu alan Havertz, uzak mesafeden sol ayağıyla harika bir vuruş yaptı ve Chelsea'yi yeniden öne geçirdi. 

İNGİLİZ EKİBİ PUANINI 10'A ÇIKARDI 

Kalan dakikalarda gol olmayınca Chelsea sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı ve puanını 10'a yükseltti. Red Bull Salzburg ise haftayı 6 puanla kapadı.

Chelsea, Avusturya'daki ilk galibiyetini elde etmiş oldu. Avrupa kupalarında daha önce iki kez Avusturya ekiplerine konuk olan Chelsea bir beraberlik ve bir mağlubiyet almıştı.

OLYMPİAKOS'A ORTAK OLDU

Diğer yandan Salzburg, Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son sekiz maçta da birer gol attı. Devler Ligi tarihinde bu şekilde daha uzun bir seri yaşayan tek takım, 10 maç ile Olympiakos.

Chelsea kıran kırana geçen mücadeleyi kazandı! ile ilgili etiketler Chelsea
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.