Chelsea kaptanı Cesar Azpilicueta, Barcelona'yla anlaştı... İspanyol basını duyurdu

Manchester City'den 21 yaşındaki İspanyol sağ açık Ferran Torres'i 55 milyon euro bonservis ödeyerek transfer eden Barcelona, şimdiden gelecek yılın kadrosunu düşünüyor. Savunmasını güçlendirmek isteyen Xavi Hernandez, Chelsea ile sezon sonu sözleşmesi tamamlanacak olan kaptanı Cesar Azpilicueta'yı bedavaya kadrosuna katıyor.

Chelsea'nin İspanyol kaptanı Cesar Azpilicueta, Barcelona'yla anlaştı. İspanyol AS gazetesi, 10 yıldır Chelsea forması giyen 32 yaşındaki sağ bek, sezon sonu Katalan devine transfer olacağını duyurdu.

Manchester City'den 21 yaşındaki İspanyol sağ açık Ferran Torres'i 55 milyon euro bonservis ödeyerek transfer eden Barcelona, şimdiden gelecek yılın kadrosunu düşünüyor. Savunmasını güçlendirmek isteyen Xavi Hernandez, Chelsea ile sezon sonu sözleşmesi tamamlanacak olan Azpilicueta'yı bedavaya kadrosuna katıyor.

AS'ın haberine göre, Barça kulübü tecrübeli futbolcuyla prensipte anlaştı. İspanyol sağ bek, her şey yolunda giderse Barça'ya resmi imzayı atacak.

César Azpilicueta bu transfer gerçekleşirse 15 yıl aradan sonra La Liga'ya dönmüş olacak. 

Chelsea kaptanı, La Liga'daki ilk profesyonel maçına altyapısından yetiştiği Osasuna ile çıktı. Bask ekibinde parlayan Azpilicueta, 2010 yazında 6 milyon euroya Marsilya'ya satıldı.

Luis Enrique'nin İspanya Milli Takımı'ndaki prenslerinden olan tecrübeli isim, Chelsea'de 2 kez Premier League, bir ke de UEFA Şampiyonlar Ligi zaferleri yaşadı.

 

SERBEST KALMA BEDELİ 1 MİLYAR EURO

İspanyol kulübünden yapılan açıklamada, Ferran Torres'le 2027 yılına kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu.

Torres'in sözleşmesinde 1 milyar avroluk serbest kalma maddesinin bulunduğu basına yansıdı.

Geçen yıl ağustos ayında Valencia'dan Manchester City'ye transfer olan Torres, tüm kulvarlarda 43 maçta 16 gol attı.

KORONA SAYISI 3'E YÜKSELDİ

Öte yandan, Barcelona'da koronavirüse yakalayan futbolcuların sayısı 3'e yükseldi. İspanyol sol bek Jordi Alba'nın evinde karantinaya alındığını duyuruldu. Takımda Fransız stoper Clement Lenglet ve Brezilyalı sağ bek Dani Alves'in de Kovid-19'a yakalandığı açıklanmıştı.

Chelsea kaptanı Cesar Azpilicueta, Barcelona'yla anlaştı... İspanyol basını duyurdu ile ilgili etiketler Barcelona Chelsea La Liga Cesar Azpilicueta Ferran Torres
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.