Chelsea, Burnley'i 4-2 mağlup etti!

İngiltere Premier Lig'de 10. hafta mücadelesinde Chelsea, Burnley'e konuk oldu. Londra ekibi, mücadeleyi 4-2 kazandı.

İngiltere Premier Lig'in 10. haftasında Chelsea, deplasmanda Burnley ile karşı karşıya geldi. Turf Moor'da oynanan mücadeleyi Chelsea, 4-2'lik skorla kazandı.

Chelsea'ye galibiyeti getiren goller, 21, 45 ve 56'da Pulisic ile 58'te Willian'dan geldi. Burnley'nin gollerini 86. dakikada Rodriguez ve 89. dakikada McNeil kaydetti.

21 yıl ve 38 günlük olan Pulisic, bu maçla birlikte Premier Lig'de hat-trick yapan en genç oyuncu oldu. Daha önceki rekoru da yine Chelsea'de Abraham 42 gün önce kırmıştı. Öte yandan Amerikan oyuncu, Premier Lig'de gol atan en genç ABD'li oyuncu da oldu.

Bu sonucun ardından ligde üst üste 4. galibiyetini alan Chelsea 20 puana yükselirken, Burnley ise üst üste 2. yenilgisini alarak 12 puanda kaldı.

Premier Lig'in 11. haftasında Chelsea deplasmanda Warford ile karşılaşacakken, Burnley ise Sheffield United deplasmanına konuk olacak.

Chelsea, Burnley'i 4-2 mağlup etti! ile ilgili etiketler İngiltere Premier Lig Chelsea Burnley
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.