Chef's Arena Alvina Hakverir kimdir? Kaç yaşında?

Kanal D ekranlarının yeni yarışma programı Chefs' Arena Cumartesi günü ilk bölümü ile izleyici ile buluştu. Yarışmanın dikkat çeken yarışmacılarından Alvina Hakverir'in kim olduğu merakla araştırılmaya başlandı. Peki, Chef's Arena Alvina Hakverir kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Chef's Arena ilk bölümü ile Cumartesi akşamı Kanal D ekranlarında yayınlandı. Takım oyunu şeklinde olacak olan yarışmada 8 kadın 8 erkek yarışmacı yarışacak. Restoranda gerçek müşterilere servis çıkaracak olan yemekler özenle hazırlanacak. Programın dikkatleri üzerine çeken yarışmacılardan olan Alvina Hakverir'in nereli olduğu merak edilip araştırılmaya devam ediliyor. Peki, Chef's Arena Alvina Hakverir kimdir? Kaç yaşında? Detaylar haberimizde...

Chef's Arena Alvina Hakverir kimdir? Kaç yaşında?

ALVİNA HAKVERİR KİMDİR?

İkizi bulunan Alvina Hakverir Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi aşçılık bölümü mezunu. Kendisini ispatlamak adına geldiği yarışmada birinciliği hedefliyor. 

CHEF'S ARENA NEDİR?

Programın birinci bölümünde kadınlar ve erkeklerin mücadelesi başlıyor. Batuhan Piatti, şefler Pınar İshakoğlu ve Sinan Büdeyri yönetiminde ki yarışmacılar, Türk mutfağının önemli lezzetlerini misafirlerin beğenisine sunuyor. Her bölüm restorana gelen misafirlere yemeklerini beğendirip kazanan takımdan, bir yarışmacıyı 10.000 lira nakit ödül beklerken, kaybeden takımdan bir kişi Chefs’ Arena’ya veda edecek.

 

Chef's Arena Alvina Hakverir kimdir? Kaç yaşında? ile ilgili etiketler Kanal D 2019 aşçı Yarışma
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.