Charlton 2 - 3 Doncaster

Charlton Athletic - Doncaster Rovers canlı izle! İngiltere 1. Lig Yükselme Play Off Yarı Final karşılaşmasında Charlton Ath. ile Doncaster R. karşı karşıya geliyor. Heyecan dozu oldukça yüksek bu mücadeleyi canlı izlemek isteyen sporseverler de internette Charlton Doncater maçının canlı yayın linkini arıyor. Konu hakkında tüm detaylar haberimizde. İşte Charlton - Doncaster maçı izle!

Charlton Athletic - Doncaster Rovers canlı izleİngiltere'nin 2 numaralı ligi olan Championship'e yükselmek için mücadele eden 1. Lig ekiplerinden Charlton Ath. ve Doncaster R. bu akşam saat 21:45'te karşı karşıya gelecek. İki takım arasında oynanacak maç beIN Sports ekranlarından canlı yayınlanacak. İşte Charlton - Doncaster maçı canlı izle!

CHARLTON ATHLETİC - DONCASTER ROVERS CANLI İZLE!

CHARLTON ATHLETİC HAKKINDA

Charlton Athletic FC, 9 Haziran 1905 yılında kurulan bir İngiliz futbol kulübü. Bir Londra takımıdır.

Charlton Cattford'dan, 1923-1924 yılları arasında uzak kaldığı zamanlarda The Valley stadyumunda maçlarını oynamıştır. Daha sonraları ise 1985-1992 yılları arasında West Ham United ve Crystal Palace takımlarının sahalarını kullanmıştır.

Kulüp 1920 yılında profesyonelliğe geçiş aşamasını tamamlamıştı ve 1921 yılında, kuruluş tarihi boyunca girdiği ilk futbol ligine kendisi dahil etmişti. İngiltere futbol tarihinde tam 4 dönem "en çok yükselişte olan takım" unvanını elde etmeyi başardı. 1936-1957, 1986-1990, 1998-1999 ve 2000-2007 yılları arasında gerçekleşen bu yükselişlerinden kendi tarihi açısından en parlak olanı 1930'larda gerçekleşmişti. Ligdeki sıralaması bakımından kulübün kendi rekorunu kırdığı 1930'lardan sonra FA Cup'ta şampiyon olma başarısını gösterdiği 1940'lı yıllar takımın sonrasında bir daha yakalayamayacağı kadar büyük başarılarındandı.

CHARLTON ATH. - DONCASTER R. MAÇI CANLI İZLE!

DONCASTER ROVERS HAKKINDA

Doncaster Rovers FC, Doncaster South Yorkshire, merkezli profesyonel İngiliz Futbol Kulübü. EFL League One'de mücadele etmektedir.

Kulüp; 1879 yılında kurulmuş, 1885 yılında profesyonelliğe geçmiştir. Tarihinin büyük çoğunluğunu İngiliz Futbol Sisteminin üçüncü ve dördüncü seviyesinde yer alan liglerde geçirmişlerdir. League Two (Division 3)'ı üç kez kazanan üç takımdan biridir.

Charlton 2 - 3 Doncaster ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle İngiltere
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.