Charles Leclerc'in yarış dışı kaldığı Fransa GP'sinde zafer Max Verstappen'in!

Büyük bir heyecana sahne olan Formula 1 sezonunun 12. yarışında Charles Leclerc, rahat rahat lider götürürken bariyerlere girdi ve yarış dışı kaldı. Max Verstappen kazanarak zirvedeki puan farkını 63'e çıkardı.

Paul Ricard'da kazanan Red Bull pilotu Max Verstappen oldu. Charles Leclerc, yarışı lider götürürken 18. turda bariyerlere girdi ve kritik bir galibiyeti kaçırdı. Kariyerinin 300. yarışına çıkan Lewis Hamilton, 5. sıradan başladığı yarışı 2. sırada bitirdi.

Bir diğer Mercedes pilotu George Russell, Sergio Perez'i son turlarda geride bırakarak podyumun son basamağına çıkmayı başardı.

Mekanik değişiklikler nedeniyle yarışa son sıradan başlayan ve pit ekibinin hatası nedeniyle 5 saniye de ceza yiyen Carlos Sainz, en hızlı turun da sahibi olarak yarışı 5. sırada bitirdi.

 

 

Charles Leclerc'in yarış dışı kaldığı Fransa GP'sinde zafer Max Verstappen'in! ile ilgili etiketler max verstappen Charles Leclerc lewis hamilton Fransa GP
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.