Brezilya'da bir Chapecoense faciası daha

Brezilya'da bir futbol takımını taşıyan uçak düştü. Brezilyalı yetkililer; "Hayatta kalan olmadığını size bildirmekten üzgünüz. Bu acı ve dehşet anında kulüp, gerekli desteği sağlayacağı ölenlerin yakınları için dua istiyor ve uygun zamanda tekrar açıklama yapılacağını belirtiyor."

Brezilya'da alt liglerde yer alan Palmas Futebol e Regatas takımını taşıyan özel bir uçak, kalkıştan kısa bir süre sonra yere çakıldı. Pazar sabahı yerel saatle 20:15'te oynanması gereken, Vila Nova- Palmas arasındaki maç için Goiania'ya kalkan uçağın içinde kulüp başkanı Lucas Meira'nın da bulunduğu doğrulandı. 

Brezilya'da bir Chapecoense faciası daha

Brezilya kaynaklı haber sitelerinin geçiği ilk bilgilere göre, Kazadan sağ kurtulan olmadı.
32 yaşındaki Meira'nın yanı sıra futbolcular Lucas Praxedes (23), Guilherme Noe (28) Ranule (27) ve Marcus Molinari (23) hayatını kaybetti. 

28 Kasım 2016'da Brezilya'nın Chapecoense takımını taşıan uçak Kolombiya'da düşmüş ve o dönem Brezilya Serie A'da mücadele eden Yeşil-Beyazlı kulübün 19 futbolcusu ölürken, teknik ekipten kurtulan olmamıştı. Chapecoense, 2016'da Kolombiya'nın Atlético Nacional ile Copa Sudamericana finalinde karşılaşmak üzere LaMia Airlines'ın 2933 sefer sayılı uçuşu tarihinin en önemli maçına gidiyordu. Uçakta bulunan 81 kişiden 76'sı ölmüş, 3'ü futbolcu olan 6 kişi sağ kurtulmuştu.

Ayrıntılar geliyor...

Brezilya'da bir Chapecoense faciası daha ile ilgili etiketler Brezilya uçak kazası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.