Championship Manager efsanesi Maxim Tsigalko öldü mü?

Championship Manager oyununun efsane futbolcularından biri olan Maxim Tsigalko, 37 yaşında hayatını kaybetti. Championship Manager 01/02 oyununda efsaneleşen Tsigalko’nun ölüm nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Peki, Maxim Tsigalko neden öldü?

Bilgisayar oyunu olan Championship Manager serisinin 01/02 oyununda efsane olan Belaruslu forvet Maxim Tsigalko, 37 yaşında hayatını kayebderek oyun severleri üzdü. Belarus'ta 2004 lig şampiyonluğu kazanan ve 2 kez Belarus Milli Takımı forması giyen Tsigalko, kariyeri boyunca Dinamo Minsk, Naftan, Kaysar, Banants ve Savit formalarını giydi.

Maxim Tsigalko kimdir?

Ülkesi Belarus'un Dinamo Minsk takımında parlayan forvet oyuncusu, burada 5 sezon geçirerek oldukça başarılı maçlar çıkardı. Dinamo Minsk forması altında Belarus ligi şampiyonluğu ve Belarus Kupası kazanan oyuncu, bu dönemde ülkesinin milli takımına kadar yükseldi.

Championship Manager efsanesi Maxim Tsigalko öldü mü?

Daha sonra Naftan Novopoltsk takımına transfer olan Tsigalko'nun kariyeri bu aşamadan sonra düşüşe geçti. 23 yaşında geçirdiği ciddi sakatlık oyuncuyu sahalardan uzak tutarken, geri dönüşünde de eski formunu yakalamasını engelledi.

Championship Manager efsanesi Maxim Tsigalko öldü mü? ile ilgili etiketler Championship Manager Maxim Tsigalko
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.