Challenge Accepted akımı nedir? #challengeaccepted

Challenge Accepted akımı nedir? İnstagram'da hızla büyüyen Challenge Accepted akımı nedir? Son günlerde olay olan Challenge Accepted akımı birçok kişinin katılımı ile büyümeye devam ediyor. Yerli ve yabancı birçok insanın katıldığı Challenge Accepted akımını sizler için araştırdık.

Challenge Accepted akımı nedir? Kadın şiddet olaylarının artmasının ardından sosyal medya hesabı olan Instagramda başlayan Challenge Accepted akımı merak konusu oldu. Kadın cinayetleri,kadına karşı şiddet, taciz, eşitsizlik gibi konulara farkındalık oluşturmaya çalışan kişiler sosyal medyada siyah beyaz fotoğraflarını paylaşıyor.

Challenge Accepted akımı nedir?

CHALLENGE ACCEPTED AKIMI NEDİR?

“Challenge Accepted” ana hashtag’iyle başlayan hareket Türkiye’de de kısa sürede yayıldı. Pek çok ünlü ismin destek verdiği harekette kadınlar şiddet, taciz ve eşitsizliğe karşı seslerini yükseltiyor

Akıma katılan kadınlar, sosyal medyada siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak, #sisterhood, #womenempowerment, #womensupportingwomen etiketleriyle dayanışma mesajları yayınlıyor. Ayrıca fotoğrafı paylaşan kişi, fotoğrafın altına kadın arkadaşını da etiketleyerek, meydan okumaya davet ediyor. Etiketlenen kişi de hem siyah – beyaz fotoğrafını paylaşıyor, hem başka kadın arkadaşlarını etiketliyor.

Challenge Accepted akımı nedir? #challengeaccepted ile ilgili etiketler Instagram Sosyal Medya Kadın Şiddet Challenge Accepted akim ünlüler
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.