Cezayirli gazeteci, Erdoğan'a öyle bir soru sormadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 4 ülkeyi kapsayan Afrika turuna başladı. Erdoğan'ın resmi temaslarının ilk durağı Cezayir oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cezayir temasları kapsamında dün, Cezayirli mevkidaşı Cumhurbaşkanı Abdulaziz Buteflika ile bir araya geldi.

"Cezayir - Türkiye İş Forumu"na da katılan Erdoğan, ayrıca Cezayirli gazeteciler ile de buluştu.

CEZAYİRLİ GAZETECİDEN "İŞGAL" SORUSU İDDİASI!

Bu arada, Cumhurbaşkanı'nın bu görüşmeleri sırasında ilginç bir an yaşandığı iddia edildi. Ünlü ilahiyatçı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu'nun Twitter hesabından Arap bir gazeteciye dayandırılan iddiaya göre; buluşmada Cezayirli bir gazeteci Erdoğan'a "Türkler burayı işgal etti mi?" diye sordu.

Cumhurbaşkanı ise bu soruya, "Öyle olsaydı, bu soruyu bana Fransızca değil Türkçe sorardın!" yanıtını verdi.

fewfewfef

NİHAT HATİPOĞLU PAYLAŞTI

Hatipoğlu'nun bu paylaşımı kısa sürede sosyal medyada "viral" olurken Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından konuyla ilgili düzeltme geldi.

SuperHaber'in edindiği bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Cezayir'de böyle bir soru yöneltilmediği öğrenildi.

Cezayirli gazeteci, Erdoğan'a öyle bir soru sormadı! ile ilgili etiketler Erdoğan Cezayir
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.