Cezayir Devlet Başkanı karantinaya alındı

Cezayir'in 74 yaşındaki Geçici Devlet Başkanı Abdelmadjid Tebboune, yardımcılarında Kovid-19 semptomlarının görülmesi üzerine kendisini karantina altına aldı. Başkan Tebboune'nin sağlık ekibinin tavsiyesi üzerine 5 gün süreyle karantinada kalacağı belirtildi.

Cezayir’in 74 yaşındaki Geçici Devlet Başkanı Abdelmadjid Tebboune, Kovid-19 şüphesi ile kendisini karantinaya aldı.

Cezayir Devlet Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Tebboune’nin yardımcılarında Kovid-19 semptomlarının görülmesi üzerine tedbir amaçlı ve “gönüllü olarak” kendisini karantinaya aldığı belirtildi.

Açıklamada, “Devlet Başkanlığındaki sağlık ekibinin Tebboune’ye bugünden itibaren 5 gün süreyle gönüllü karantinaya gitmesini tavsiye etti" ifadesi kullanıldı.

Devlet Başkanı Tebboune sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, karantinada olduğunu ve sağlık durumunun iyi olduğunu belirtirken, karantina döneminin sonuna kadar uzaktan çalışmaya devam edeceğini söyledi.

Öte yandan Cezayir’de salgının başından bu yana 55 bin 880 kişide Kovid-19 tespit edildi. Ülkede bin 907 kişi ise virüs nedeni ile vefat etti.

Cezayir Devlet Başkanı karantinaya alındı ile ilgili etiketler Cezayir kovid-19 Abdelmadjid Tebboune
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.