Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak? Cezaevlerinde görüş yasağı ne zaman bitecek?

Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak? Koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler alınmaya devam ediyor. Cezaevlerinde olası salgının önüne geçmek amacıyla görüşler yasaklanmıştı. Mahkum yakınları görüş yasaklarının ne zaman sonlandırılacağını araştırmaya başladı. İşte Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak? Cezaevlerinde görüş yasağı ne zaman bitecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak? Cezaevlerinde olası salgının önüne geçmek amacıyla görüşler yasaklanmıştı. Mahkum yakınları görüş yasaklarının ne zaman sonlandırılacağını araştırmaya başladı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında önlemler alınmaya devam ediyor. İşte Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak? Cezaevlerinde görüş yasağı ne zaman bitecek? Merak edilen detaylar haberimizde...

CEZAEVLERİ GÖRÜŞLER NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Adalet Bakanlığınca, cezaevlerindeki tüm görüşler, cezaevleri arası nakiller, aile görüşme odalarının kullanımı 15 Mayıs'a kadar ertelendi.

Adalet Bakanlığının Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre, açık ve kapalı ceza infaz kurumlarındaki avukat ziyareti dahil bütün görüşler, açık ceza infaz kurumlarında kalanların özel izin hakları, hastalık ve güvenlik durumları dışında bir ceza infaz kurumundan başka kuruma yapılan nakiller, hükümlülerin kurum dışı çalışma, lokanta, sosyal tesis, dış kantin gibi iş yurdu faaliyetleri ertelendi.

Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak? Cezaevlerinde görüş yasağı ne zaman bitecek? ile ilgili etiketler İçişleri Bakanlığı cezaevi Koronavirüs Cezaevlerinde görüşler ne zaman başlayacak?
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.