Cezaevinden izne çıktı sokakta karşılaştığı kişiyi öldürdü!

Samsun'da, cezaevinden izinli çıkan Necati Ayyıldız, sokakta karşılaşınca tartıştığı ve ağabeyinin husumetlisi olduğu öğrenilen Caner Taşdöven'i pompalı tüfekle ateş ederek öldürdü. Tutuklanan Ayyıldız, ''Öldürme kastım yoktu, pişmanım'' dedi.

Olay, cumartesi günü saat 20.30 sıralarında Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi’nde meydana geldi. Corona virüs salgını nedeniyle cezaevinden izinli çıkan Necati Ayyıldız (18), ağabeyi ile husumeti bulunan Caner Taşdöven'le (26) sokakta karşılaştı. İkili arasında çıkan sözlü tartışma büyüyüp, kavgaya dönüştü. Ayyıldız yanında bulunan pompalı tüfekle Taşdöven’i 3 el ateş ederek, ağır yaraladı. Taşdöven kanlar içerisinde yerde kalırken, Ayyıldız kaçtı. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Taşdöven, burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayın ardından kaçan ve İlkadım ilçesi Zeytinlik Mahallesi’nde bir arkadaşının evinde saklanan Ayyıldız, Cinayet Bürosu ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

‘ÖLDÜRME KASTIM YOKTU’

Necati Ayyıldız ifadesinde, ''Ben cezaevindeyken şahsın abimle olan husumetinden dolayı çok bunaldım. Çıktığımda ise ailemi ve kendimi korumak için tüfek bulunduruyordum. Olay anında ise öldürme kastım yoktu. Korkutmak istemiştim fakat öldü. Olaydan dolayı pişmanım'' dedi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Ayyıldız, mahkemece tutuklandı.

Cezaevinden izne çıktı sokakta karşılaştığı kişiyi öldürdü! ile ilgili etiketler Samsun cezaevi cinayet
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.