Cezaevindeki Selahattin Demirtaş, 'Kürtler Mansur Yavaş'a oy verir mi?' sorusuna bakın ne cevap verdi!

Edirne cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski eş genel başkanı ve terör suçlusu Selahattin Demirtaş, millet ittifakının Mansur Yavaş'ı aday göstermesi halinde Kürtlerin oy verip vermeyeceği sorusuna cevap verirken "İsimlere takılmamak lazım" dese de gönlündeki ismi ağzından kaçırdı: Ekrem İmamoğlu

Gazeteci Candaş Tolga Işık, avukatları aracılığıyla halen Edirne cezaevinde tutuklu bulunan HDP eski eş genel başkanı ve terör suçlusu Selahattin Demirtaş’a son günlerin cevabı en çok merak edilen sorusunu sordu:

Eğer millet ittifakının adayı Mansur Yavaş olursa Kürtler, ülkücü Yavaş’a oy verir mi?

Demirtaş "İsimlere takılmadan ilkeler üzerinden bakmak lazım. Millet İttifakına herhangi bir aday dayatmamız söz konusu olamaz. Ancak eğer ki aday geniş kesimlerin de ortak adayına dönüşecekse bu durumda adayı belirlerken bu kriterleri göz önüne alacaklardır diye düşünüyorum, isim noktasında bugün herhangi bir fikir beyan etmem doğru olmaz" şeklinde kaçamak bir cevap verdi. Ardından da ağzındaki baklayı çıkardı ve gönlünden geçen ismin Ekrem İmamoğlu olduğunu ortaya koydu:

DEMİRTAŞ'IN ADAYI EKREM İMAMOĞLU

"Ancak ben şahsen Ekrem beyi de takip etmeye çalışıyorum, tüm baskılara rağmen elinden geldiğince hizmet etmeye, başarılı olmaya gayret ediyor. Olabildiğince kucaklı olmaya gayret ediyor, Anadolu’da toplumsal karşılığı da olduğunu görebiliyorum."

Cezaevindeki Selahattin Demirtaş, 'Kürtler Mansur Yavaş'a oy verir mi?' sorusuna bakın ne cevap verdi! ile ilgili etiketler Ekrem İmamoğlu Selahattin Demirtaş Mansur Yavaş
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.