Cezadan dönen Fatih Terim Denizlispor maçı sonrası hakemleri konuştu! "Değmez zaten"

Ziraat Türkiye Kupası beşinci tur maçında Galatasaray - Denizlispor maçı Nef Staydumunda oynandı. 3-3 uzatmalara giden müsabaka daha sonra penaltılara kaldı. Atılan seri penaltılar sonucu Galatasaray 8-9 Denizlispor sonuçlandı.

Bir üst tura yükselen Denizlispor Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'a sürpriz yaptı. Fatih Tekke'nin öğrencileri, NEF Stadyumund oynanan çmaçta normal sürede 3, penaltılarla toplam 9 gol attı. Fatih Terim'in kulübeye döndüğü maç aynı zamanda Galatasaray'ın 2021'deki son maçı oldu.

Galatasaray'ın Denizlispor karşısında aldığı mağlubiyet ile Türkiye Kupası'na veda etmesi sonrası teknik direktör Fatih Terim de maçın ardından açıklamalarda bulundu.

"DEĞMEZ ZATEN"

Hakem kararlarını konuşmayacağını söyleyen Terim, "Gereksiz 10 kişi kaldık santrada. Hiç gereği yoktu. 6. dakika bitti, 7. dakika da bitti, 8'de yedik. Artık onlarla ilgili bir şey söylemiyorum. Değmez zaten. Söylenecek bir şey yok." ifadelerini kullandı.

Cezadan dönen Fatih Terim Denizlispor maçı sonrası hakemleri konuştu! "Değmez zaten" ile ilgili etiketler Ziraat Türkiye Kupası Fatih Terim Denizlispor Türkiye Kupası
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.