"Ceza ve Mercan Dede TBMM'de konser versin!"

Saadet Partili İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, Mercan Dede ve Ceza'nın konser için TBMM'ye davet edilmesini istedi. TBMM Başkanvekili Mithat Sancar da İslam'ın talebinin yerine gelmesi için çalışacağını açıkladı.

 Sözcü'den Deniz Ayhan'ın haberine göre, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Cihangir İslam, rap sanatçısı Ceza (Bilgin Özçalkan) ve neyzen Mercan Dede’nin (Arkın Ilıcalı) TBMM’ye davet edilmesini talep etti.

TBMM Başkanvekili Mithat Sancar da İslam'ın talebinin yerine gelmesi için çalışacağını açıkladı.

600 VEKİL DİNLESİN

İslam, yaptığı açıklamada, “Hem Cumhurbaşkanının hem sizlerin hem de YSK'nın elinden mühür alındı. Mührü aldı ve kendisi bastı, İmamoğlu'nun Başkanlığını onayladı. Cezanızı millet kesti” dedi ve şunları söyledi:

“Ceza deyince aklıma rap sanatçısı Ceza ve Mercan Dede geldi. ‘800’ adlı çok güzel bir parçaları var. Sufi müzik ile rap’in birleştiği bir kombinasyon. Ben, rap sanatçısı Ceza ve Mercan Dede'nin Meclis’e davet edilmesini istirham ediyorum, 600 vekil de onları dinlesin. İlmin ve sanatın ayağına gidilir, ilim ve sanat ayağa çağrılmaz ama en azından güvenlik endişesini anlatırsak belki gelip, lütfedip burada hepimize bir konser verirler. ‘Şu koskoca âlemde yalnız bir kulum. İrfan gönül almaktır seferin bitmeden’ diyorlar. İşte bu yüzden bu insanları çok seviyorum.”

"Ceza ve Mercan Dede TBMM'de konser versin!" ile ilgili etiketler TBMM Saadet Partisi Cihangir İslam
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.