Ceza işe yaradı, herkes mesaiye zamanında geldi

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili ilginç bir uygulamaya imza atarak işe geç kalan personelleri binaya almamıştı. Cezanın ardından bugün herkes işe zamanında geldi.

Her sabah işe 07.30'da gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, geçtiğimiz günlerde belediye binasının kapısına kapattırarak, 08.40'tan sonra gelen çalışanlar için içeri alınmama talimatı vermişti.

HERKES ZAMANINDA MESAİYE BAŞLADI

Bu sabah ise belediye çalışanlarının çoğunun saat 08.30'dan önce binaya geldiği görüldü.

Ceza işe yaradı, herkes mesaiye zamanında geldi

2 gün önce içeri alınmayanlar arasında yer alan, belediyede sivil savunma uzmanı olarak görev yapan Tüm-Bel-Sen Karabük Şube Başkanı Ahmet Avdancı, saat 08.38'de kart basarak binaya girdi.

Ceza işe yaradı, herkes mesaiye zamanında geldi - Resim : 2

Güvenlik görevlileri, saat 08.40'ta kart okuyucuyu kapattı. Bir süre sonra gelen belediye çalışanı, kartını okutamadı ancak binaya girişine izin verildi.

Ceza işe yaradı, herkes mesaiye zamanında geldi - Resim : 3

Ceza işe yaradı, herkes mesaiye zamanında geldi ile ilgili etiketler Karabük Belediye Belediye Başkanı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.