Çeyrek altın Temmuz ayının zirvesinde! İşte Kapalıçarşı'da 6 Temmuz gram altının yeni fiyatı!

Altın fiyatları, Kurban Bayramı öncesinde tırmanışa geçti. Çarşamba sabahında serbest piyasada; gram altın 976 TL, çeyrek altın ise 1608 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 6 Temmuz güncel altın fiyatları…

Borsa İstanbul’un kapalı kalacağı Kurban Bayramı öncesinde altın fiyatları Temmuz ayının zirvesini gördü. Analistler, dünya genelinde güçlenen resesyon endişeleri ile enflasyona ilişkin belirsizlikler endişe hakim etmektedir.

6 Temmuz Çarşamba sabahında serbest piyasada; gram altın 976 TL, çeyrek altın 1608 TL, yarım altın 3221 TL, tam altın 6416 TL ve Cumhuriyet altını da 6575 TL’den işlem görüyor.

Çeyrek altın Temmuz ayının zirvesinde! İşte Kapalıçarşı'da 6 Temmuz gram altının yeni fiyatı!

Kapalıçarşı Güncel Altın Fiyatları 6 Temmuz

Gram altın: 976 TL
Çeyrek altın: 1608 TL
Yarım altın: 3221 TL
Tam altın: 6416 TL
Cumhuriyet altını: 6575 TL

Çeyrek altın Temmuz ayının zirvesinde! İşte Kapalıçarşı'da 6 Temmuz gram altının yeni fiyatı! ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları çeyrek altın gram altın serbest piyasa
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.