Çeyrek altın son 1,5 ayın en düşüş seviyesinde! İşte Kapalıçarşı'da 3 Temmuz gram altının yeni fiyatı

Asya piyasaları öncesinde altın fiyatları Temmuz ayının ilk haftasında düşmeye devam ediyor. Kurban Bayramı’nda kapalı olacak serbest piyasada; gram altın 976 TL, çeyrek altın ise 1605 TL’den işlem görüyor. İşte, Kapalıçarşı’da 3 Temmuz güncel altın fiyatları…

Asya piyasalarının hemen öncesinde altın fiyatlarındaki düşüş eğilimi devam etmekte. Yatırımcılar ve uzmanlar tarafından sıkı takip edilen altın fiyatları, BDDK kararları sonrasında düşüş trendine geçmişti.

3 Temmuz Pazar sabahında serbest piyasada; gram altın 976 TL, çeyrek altın 1605 TL, yarım altın 3216 TL, tam altın 6404 TL ve Cumhuriyet altını da 6560 TL’den işlem görüyor.

Çeyrek altın son 1,5 ayın en düşüş seviyesinde! İşte Kapalıçarşı'da 3 Temmuz gram altının yeni fiyatı

İşte Kapalıçarşı'da 3 Temmuz Güncel Altın Fiyatları

Gram altın: 976 TL
Çeyrek altın: 1605 TL
Yarım altın: 3216 TL
Tam altın: 6404 TL
Cumhuriyet altını: 6560 TL

Çeyrek altın son 1,5 ayın en düşüş seviyesinde! İşte Kapalıçarşı'da 3 Temmuz gram altının yeni fiyatı ile ilgili etiketler Kapalıçarşı altın fiyatları gram altın çeyrek altın serbest piyasa Asya piyasaları
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.