Ceylin Sezon Finalinde 'Yargı Dağıtıyor! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan Herkesi Şaşırtıyor

Kanal D ekranlarının fenomen dizisi Yargı’nın sezon finaline doğru giderken başrol karakterlerden Ceylin’e hayat veren Pınar Deniz’in yeni sezonda senaryoda yer almayacağı iddia ediliyor. 2. sezonun Eylül ayında başlaması beklenen Yargı’ya Gönül Dağı dizisinden büyük bir transferin gerçekleşmesi beklenirken bu haber izleyenleri derinden sarsıyor.

Pazar akşamlarının fenomenlerinden biri olan ve Kanal D ekranlarında ilgiyle takip edilen Yargı dizisi sezon finali yapıyor. Son bölümde izleyenleri derinden sarsacak gelişmelerin yaşanacağı Yargı’da sevilen başrol oyuncularından birinin diziye veda edeceği iddia ediliyor.

Sema Ergenekon’un kendi kaleminden senaryoya uyarlanan Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz karakteri oldukça seviliyor. Çok konuşulacak bir sezon finaliyle yaz arasına girecek olan Yargı’da Ceylin’in Cümeyt’ten duydukları büyük bir yıkıma neden olurken Çınar’ında katil olduğuna inanılıyor.

Ceylin Sezon Finalinde 'Yargı Dağıtıyor! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan Herkesi Şaşırtıyor

Bu haberleri alan Ceylin’in bir an önce soluğu Ilgaz’ın yanında yer alması beklenirken tam aksine başka bir yere gitmesi kafaları karıştırıyor. Çınar’ın değil aslında asıl katilin Serdar olduğu haberini alan Ceylin, gerçekleri aşkından bile saklıyor.

Yargı’da ilk sezon finali gerçekleşirken TRT 1 ekranlarında da sezon finaline giden Gönül Dağı dizisinde Dilek karakterini canlandıran Gülsim Ali İlhan’ın 2. sezonda Pınar Deniz’in yerine Ceylin karakteriyle izleyenlerin karşısına geçeceği iddia ediliyor. Eylül ayında yeni sezona başlaması beklenen Yargı dizisindeki bu son gelişme herkesi heyecanlandırıyor.

Ceylin Sezon Finalinde 'Yargı Dağıtıyor! Gönül Dağı'nın Dilek'i Gülsim Ali İlhan Herkesi Şaşırtıyor ile ilgili etiketler Yargı Pınar Deniz gönül dağı Gülsim Ali İlhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.